Ruotsin kuningasperhe harvinaisessa yhteiskuvassa – yksi seikka kiinnitti kaikkien huomion

Ruotsin kuningasperhe jakoi juhlapäivän kunniaksi harvinaisen yhteiskuvan, jossa katsojien huomio on kuitenkin nyt kiinnittynyt kuningas Kaarle Kustaan toimintaan.

Naapurimaassamme Ruotsissa vietettiin tiistaina 6.6. kansallispäivää, jonka yhteydessä valtio juhlisti myös 500 vuotista itsenäisyyttään.

Suuren juhlan kunniaksi myös ruotsin kuninkaallinen perhe jakoi uuden perhekuvan, jossa poseeraavat tällä kertaa kaikki perheen jäsenet. Virallista potrettia varten perheen naispuoliset jäsenet ovat pukeutuneet kansallispukuihin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen. Jos upotus ei näy, katso se tästä.

Kuvassa ovat mukana kuningatar Silvia ja kuningas Kaarle Kustaa, prinsessa Madeleine ja hänen puolisonsa Chris O’Neill, prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia, kruununprinsessa Victoria sekä prinssi Daniel ja parin lapset: prinsessa Estelle sekä prinssi Oscar.

Hieno kuva keräsi nopeasti paljon huomiota sosiaalisessa mediassa, mutta moni katsoja on myös hämmästellyt perheen miesten pukeutumista ihmetellen, miksi myös he eivät ole kansallisasuissa.

Erityisen huomion kohteeksi on kuitenkin joutunut kuningas Kaarle XVI Kustaa, jonka hapan ilme kuvassa hämmästyttää monia.

– Hän olisi voinut vetää edes pienen hymyn kasvoilleen, eräs seuraaja kommentoi kuninkaan ilmettä.

Artikkeli Ruotsin kuningasperhe harvinaisessa yhteiskuvassa – yksi seikka kiinnitti kaikkien huomion on julkaistu aiemmin Newsner Suomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *