Aaron Kangas heitti parhaan tuloksensa aikoihin

Aaron Kangas onnistui Bergenin moukarikisassa mainiosti. Kangas oli neljäs heitettyään kauden kotimaisen kärkituloksen 75,30, joka on hänen pisin heittonsa sitten kesän 2021.

Kangas heitti Bergenissä myös hyvän sarjan, jonka toiseksi ja kolmanneksi pisimmät heitot kantoivat 74,90 ja 74,45. Kilpailun voitti Norjan Thomas Mardal, joka heitti 77,46

Joonas Rinne kiri 800 metrillä viidenneksi kesän kotimaisella kärkiajalla 1.47,99.

– Alkuvauhti oli sitä, mitä tilattiin, mutta letka halkesi aika selkeästi kahtia ja jäin kauemmaksi, Rinne kertaili juoksua, jossa hän löysi lopussa vahvan kirin, mutta matkaa kärkisijoille oli liian paljon, Rinne sanoi SUL:n tiedotteessa.

Nooralotta Neziri kirjautti tililleen tärkeitä rankingpisteitä voittamalla 100 metrin aidat Bergenissä. Nezirin voittoaika lievään vastatuuleen oli 13,17.

– Juoksu näytti ihan tasapainoiselta, kun näin sen jälkikäteen. Tuuli oli vähän sivuvastainen, mutta tärkeä voitto minulle, kun niitä rankingpisteitä ei ole, viime vuosien terveysmurheiden jälkeen vahvaa paluuta tekevä aituri sanoi.

Bergenin voittoaikaansa Neziri ei murehtinut. Hänen kesän parhaansa on viime viikolla Jyväskylässä juostu 13,04.

– Olen vasta maaliskuusta lähtien päässyt kunnolla juoksemaan, joten alkumatkalla ollaan. Tavoitteena on ehjä kilpailukausi ja sen pohjalta kohti ensi vuoden EM-kisoja ja olympialaisia, Neziri totesi.

Lähde: SUL:n tiedote

Lue myös: Topi Raitanen juoksi kauden kärkiajan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *