Lauri Markkanen jäi kunujaossa viimeiseksi – ”Syytän häntä siitä”

Lauri Markkanen esiintyi ensimmäistä kertaa urallaan NBA:n tähdistöottelussa viime yönä. Markkanen pääsi pelaamaan vieläpä kotiyleisönsä edessä Salt Lake Cityssä ja hänen vastaanottonsa oli sen mukainen.

Markkanen aloitti ottelun vahvasti, mutta jäi sen jälkeen hieman taka-alalle, kun Jayson Tatum ja Donovan Mitchell ottivat Team Giannisin ohjat käsiinsä. Markkanen tilastoi ottelussa lopulta 13 pistettä.

– Aika surrealistista. Olin innoissani koko viikonloppusta. Lauantaina sain osallistua kolmoskisaan, mutta tämä oli se mitä odotettiin. Hieno kokemus olla osana tätä. En malta odottaa olevani täällä uudestaan, Markkanen totesi Salt Lake Tribunen mukaan.

Markkasella oli mahdollisuus ratkaista ottelu, kun hän oli täysin vapaana kulmassa. Kolmen pisteen heitto meni kuitenkin ohi. Lopulta Team Giannis kuitenkin kuittasi ottelusta voiton.

– Mietin vain, että ajanko donkkiin vai heitänkö kolmosen. Joel Embiid yritti ehkä houkutella minua donkkiin ja sen takia minulla kesti niin kauan ottaa heitto. Olisi ollut siistiä saada se sisään, Markkanen kertasi ratkaisuhetkeä.

Markkanen valittiin alun perin vaihtopelaajan rooliin, mutta Zion Williamsonin loukkaantumisen myötä nousi avausviisikkoon. Giannis Antetokounmpo ja LeBron James valitsivat joukkueensa huutoäänestyksellä ja Markkanen jäi siinä viimeiseksi. Hetkeä aiemmin Nikola Jokic luuli olevansa jo viimeinen ja unohti Markkasen olevan vielä valitsematta.

– En välitä siitä, että minut valittiin viimeisenä. Hän luuli, että hän oli viimeinen valinta ja nousi jo ajoissa ylös. Se sai minut näyttämään vieläkin huonommalta. Syytän häntä siitä, Markkanen heitti pienen piikin vieressään seisoneen Jokicin suuntaan.

Lue myös: Giannis valitsi Lauri Markkasen – mukana voittavassa tähdistöjoukkueessa

Lue myös: Lauri Markkanen karsiutui NBA-tähtien kolmoskisan finaalista – näin Utah Jazz kuittasi tilanteen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *