Futarihottis Alisha Lehmannin iltapuvun halkio on lähes sopimaton – mitkä reidet!

24-vuotias Alisha Lehmann on sveitsiläinen jalkapalloilija, joka on pelipaikaltaan keskikenttäpelaaja tai hyökkääjä. Hän pelaa Aston Villa W.F:C:ssä. Häntä seuraa Instagramissa jo yli 11,8 miljoonaa seuraajaa, joiden määrä lisääntyy joka päivä. Alisha julkaisee Instagramissa tyypillisesti kuvia otteluista ja harkoista, mutta silloin tällöin mukaan livahtaa myös arkisempia otoksia.

Alisha julkaisi hiljattain Gramissa videon, jossa hän poseeraa upeassa iltapuvussa, jonka halkio ulottuu niin ylös, ettei se enää ylemmäs voisi ulottua. Halkio paljastaa timmiin kuntoon treenatut reidet. Huhhuh!

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Artikkeli Futarihottis Alisha Lehmannin iltapuvun halkio on lähes sopimaton – mitkä reidet! julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Futisfani.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *