Yökukkujille tv:ssä: Komediaa viljelevä länkkäri – Liam Neesonilla oli erikoinen vaatimus rooliaan varten

IMDb-arvosana on 6,1.

Miljoona tapaa kuolla lännessä (2014) on räävitön lännenkomedia lammasfarmarista, joka vihaa villiä länttä. Leffa syntyi aikoinaan sisäpiirin vitsistä. Ohjaaja-käsikirjoittaja ja myös elokuvassa näyttelevä Seth MacFarlane kavereineen nimittäin tapasivat miettiä, miten monella tapaa lännessä saattoi kuolla.

Episodin kahden tähden arvostelussa tuumittiin näin:

”Itseriittoisessa pääosassaan MacFarlane tuntuu irralliselta palaselta verrattuna Theroniin ja Neesoniin, jotka istuvat luontevasti ronskeihin rooleihinsa. Theronin ja MacFarlanen yhteisissä kohtauksissa sykkii toimiva kemia, mutta hauskoiksi tarkoitetuissa monologeissa miehen puisevuus näyttelijänä nousee esille. Tedissä puhuvan nallekarhun vitsikkään jutustelun irrallisuus muusta tarinasta toimi, mutta Albertin tapauksessa jättää jälkeensä lähes amatöörimäisen tunnelman. Voikin spekuloida, kantaisiko elokuva paremmin, jos MacFarlane olisi pysytellyt pelkästään kameran takapuolella ja antanut pääosaroolin jollekin toiselle näyttelijälle.”

Charlize Theronin piti käyttää kuvauksissa peruukkia, sillä hänellä oli siilitukka Mad Max: Fury Road -elokuvan vuoksi. Liam Neeson puolestaan vaati suostuessaan rooliin, että hän saisi vetää repliikkinsä muhevalla Irlannin murteella.

Elokuva on myös Ruutu Plussassa ja SkyShowtimessa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ma 20.02.2023 klo 00.05, Nelonen
  • Ma 20.02.2023 klo 21.00, Hero

Lue myös: Takavuosien suosikkikomedia Mies ja alaston ase tehdään uusiksi – Voiko Liam Neeson korvata Leslie Nielsenin? – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lue myös: Nyt Netflixissä: Hulvaton törkyleffa – räävitön leffa ei pidättele huumoriaan

Lue myös: Liam Neesonilta päivitys Mies ja alaston ase -rebootista – tuottajana Orville-tähti

Katso myös: Miljoona tapaa kuolla lännessä

Katso myös: Sing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *