The Last of Us: Part II, kasvonsa Abbylle antanut näyttelijä saa edelleen tappouhkauksia

HBO Maxilla rullaa tällä hetkellä sarja The Last of Us, jonka ensimmäinen kausi käy läpi sitä ensimmäisen pelin tarinaa. Toinenkin kausi on tulossa, ja siinä mitä ilmeisimmin käsitellään sen toisen pelin edesottamukset.

Kun The Last of Us: Part II julkaistiin, uusi henkilöhahmo Abby teki pelissä sellaiset tempaukset, että pelaava kansa unohtaa sitä tuskin ikinä. Harmillisesti kansan viha kohdistui Abbyn näyttelijöihin, niin ääni- kuin liikkeenkaappausnäyttelijäänkin.

Vartalonsa mallin Abbylle antanut Jocelyn Mettler on kertonut saavansa edelleen tappouhkauksia vuonna 2020 julkaistun pelin vuoksi. Samanlaista palautetta on kerännyt myös Abbyn ääninäyttelijä Laura Bailey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *