Kuulantyönnön ME-tulos uusiin lukemiin – Alkukauden ongelmat selätetty

Yhdysvaltalainen Ryan Crouser paransi omissa nimissään ollutta kuulantyönnön ME-tulosta lukemiin 23,38. Edellisen ME-tuloksen yhdysvaltalainen työnsi vuonna 2021. Alkukauden tekniikkamurheet näyttävät olevan selätetty.

Yksi maailman ylivoimaisimmista yleisurheilijoista, yhdysvaltalainen Ryan Crouser, on parantanut omissa nimissään ollutta kuulantyönnön maailmanennätystä lukemiin 23,38.

30-vuotiaan työntäjä aiempi ME-tulos oli 23,37, joten vanha tulos parani nyt siis sentillä. Uusi ennätys syntyi Yhdysvaltain Idahossa. Crouserin aiempi halliennätys oli 22,82, joka parani nyt siis yli puolella metrillä.

Crouserin tulos täytyy vielä vahvistaa WA:n toimesta, jotta se hyväksytään ME-tulokseksi. Yleisurheilussa ei enää tätä nykyä erotella sisä- ja ulkoratojen maailmanennätyksiä, joten aiemmin tänään syntynyt tulos tulee olemaan virallinen.

Viime vuosien aikana huimassa lyönnissä ollut kuulajätti valitteli vielä viikko sitten, että muuttunut tekniikka aiheuttaa ongelmia. Kauden avauskisassa tulokseksi syntyi kuitenkin kaikille muille hirmuinen tulos 22,58.

– Se on johtanut pieneen epäjohdonmukaisuuteen. Toivottavasti saamme sen kuntoon tulevina kuukausina, Crouser sanoi viikko sitten.

Crouser on lisännyt tälle kaudelle tekniikkaansa yhden askeleen lisää, joka kirvoitti edellä mainitut kommentit.

Tämän päivän jälkeen voitaneen sanoa, että merkittävää ongelmaa askeleen lisäyksestä ei ole tullut.

Artikkeli Kuulantyönnön ME-tulos uusiin lukemiin – Alkukauden ongelmat selätetty julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Penkkiurheilu.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *