Auton luistattelijoilta ja kaahareilta lähti ajokortti Kemissä

Poliisi tulee jatkamaan valvontaa alueella.

Auton luistattelijoilta ja kaahareilta lähti ajokortti Kemissä. Poliisi on saanut lähiaikoina useita yhteydenottoja Kemissä Mansikkanokankadulla tapahtuvasta hurjastelusta. Poliisi suuntasi valvontaa lauantai-iltana Kemin lumilinnan lähettyville saatujen huolestuneiden yhteydenottojen perusteella. Valvonnan tuloksena poliisi määräsi kolme kuljettajaa väliaikaiseen ajokieltoon ja kaikki kolme kuljettajaa syyllistyivät vakavaan piittaamattomuuteen liikenneturvallisuutta kohtaan. Kaksi kuljettajista luistatti auton perään tarpeettomasti ajoradalla ja kolmas ajokieltoon määrätty syyllistyi ylinopeuteen. Poliisi tulee jatkamaan valvontaa alueella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *