Vesterinen Yhtyeineen palkittiin vuoden iskelmästä, Lauri Tähkälle kaksi voittopystiä

Vuoden parhaasta iskelmästä palkittiin perjantaina Vesterinen Yhtyeineen. Yllätysvoitoksi luonnehditun tunnustuksen toi kappale Kohti sydänpeltoja.

Kaksi voittopystiä nappasivat Tampereella Iskelmä Gaalassa Lauri Tähkä ja Portion Boys. Tähkä nimettiin vuoden miesartistiksi, ja hänen levynsä Kaikella on tarkoitus palkittiin vuoden albumina. Euroviisuihin pyrkivä Portion Boys oli sekä vuoden yhtye että vuoden viihdyttäjä.

Vuoden naisartistiksi äänestettiin puolestaan Bess. Vuoden tulokas oli Olli Halonen.

Yleisöäänestyksellä valittujen voittajien lisäksi Teosto valitsi vuoden musiikintekijäksi sanoittaja Saara Törmän, ja radioasema Iskelmän toimituksen raati antoi Pro Iskelmä -palkinnon Arttu Wiskarille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *