Tässä ovat osakkeet, joissa analyytikot näkevät nousua ensi vuoden aikana.

Tämän luettelon osakkeiden analyytikkoluokitus on joko Osta tai Vahva osta. Hintatavoite on vähintään 10 % suurempi kuin osakkeen nykyinen kurssi.

Tämä luettelo on suoriutunut -12.86 % viime vuoden aikana. Vertailun vuoksi OMX Helsinki_PI on -5.90 % samalla ajanjaksolla. Tämän luettelon beeta, joka on volatiliteetin mittari, on Kohtalaisen matala (0.98). Luettelon beeta lasketaan käyttämällä tämän luettelon arvopaperien tasapainotettua beetan keskiarvoa. Tämä luettelo sisältää 40.00% Tekniikka osakkeista, 30.00% Raaka-aineet osakkeista, 10.00% Terveydenhuolto osakkeista, 10.00% Teollisuustuotteet osakkeista, 10.00% Hyödykkeet osakkeista.

Luettelon suorituskyky lasketaan käyttämällä tasapainotettua menetelmää. Tämä luettelo luodaan tutkimalla verkkoa ja käyttämällä algoritmeja mahdollisesti olennaisten arvopapereiden esiin tuomiseksi. Luettelon tarkoitus on olla neuvoa-antava, ja se sisältää seurantalistalle mahdollisesti sopivia arvopapereita. Sitä ei ole tarkoitettu sijoitus- tai kaupankäyntitarkoituksiin. Microsoft ei suosittele annettujen tietojen käyttämistä sijoituspäätösten perustana.

SSAB AB

SSABAH. SSAB AB on ruotsalainen yritys, joka toimii terästeollisuudessa. Yhtiö harjoittaa korkealuokkaisten terästuotteiden ja -ratkaisujen kehittämistä, valmistusta ja markkinointia. Se kehittää tuotteitaan yhdessä asiakkaiden kanssa luomaan tarjouksen, joka koostuu ratkaisuista, jotka vaihtelevat kevyestä ja kestävästä lujuuteen, tehokkuuteen, kestävyyteen ja turvallisuuteen. Sen tarjoamiseen kuuluvat mm. SSAB Domex, Hardox, Docol, Greencoat, Armox ja Toolox. Yhtiön toiminta muodostuu viidestä divisioonasta: SSAB Special Steel, SSAB Europe, SSAB Americas, Tibnor ja Rukki Construction. Tibnor ja Ruukki Construction toimivat itsenäisinä tytäryhtiöinä omissa lautakunnissaan.

Tämän yrityksen analyytikkojen määrä on 13.00, joten se on 1st luokiteltu osake tässä luettelossa.

SSAB AB. on +18.09% viime kuussa ja +26.90% viime vuonna, suoriutuen indeksiä OMX Helsinki_PI paremmin viime kuussa +17.76%:lla ja viime vuonna +32.80%:lla.

Nokia Oyj

NOKIA. Nokia Oyj on suomalainen yritys, verkkoinfrastruktuuriratkaisuiden ja niihin liittyvien palveluiden globaali tarjoaja, joka keskittyy liikkuvaan laajakaistaan sekä edistyneen teknologian kehittämiseen ja lisensointiin. Yhtiön liiketoimintaan kuuluvat Nokia Networks ja Nokia Technologies. Yhtiön segmentteihin kuuluvat Ultra Broadband Networks, IP-verkot ja sovellukset sekä Nokia Technologies. Ultra Broadband Networks -segmentti käsittää Mobile Networks ja Fixed Networks -liiketoiminta-alueet. IP-verkot ja sovellukset -segmentti koostuu IP / Optical Networks- ja Applications & Analytics -segmenteistä. Sovellukset ja Analytics-toimintasegmentti tarjoaa ohjelmistoratkaisuja, jotka ulottuvat asiakaskokemusten hallintaan, verkko-operaatioihin ja johtamiseen, viestintään ja yhteistyöhön, käytäntöihin ja maksuihin sekä Cloud, internetin (IoT), tietoturva- ja analyysiohjelmat, jotka mahdollistavat digitaalisten palvelujen tarjoajat ja Yritykset nopeuttamaan ja optimoimaan asiakkaiden kokemuksia. Comptel Oyj on yksi yhtiön tytäryhtiöiden lukumäärä.

Tämän yrityksen analyytikkojen määrä on 25.00, joten se on 2nd luokiteltu osake tässä luettelossa.

Nokia Oyj. on -4.66% viime kuussa ja -12.92% viime vuonna, suoriutuen indeksiä OMX Helsinki_PI huonommin viime kuussa -4.99%:lla ja viime vuonna -7.02%:lla.

Admicom Oyj

ADMCM. Admicom Oyj on suomalainen järjestelmäohjelmistoyhtiö. Se tarjoaa pilvipohjaisen Enterprise Resource Planning (ERP) Adminet-järjestelmän rakentamiseen, talotekniikkaan ja teollisuuden aloihin. Adminet tehostaa toimintoja ja automatisoi rutiinitöitä. Myös tuotteella on ennätykselliset nopea ja kannattava kasvu. Lisäksi yhtiö tarjoaa kirjanpitopalveluja ja liiketoiminnan kehitysapua. Yhtiö harjoittaa toimintaansa tytäryhtiön Admicom Finland Oy: n kautta. Yhtiö toimii kotimaassa.

Tämän yrityksen analyytikkojen määrä on 4.00, joten se on 3rd luokiteltu osake tässä luettelossa.

Admicom Oyj. on -2.22% viime kuussa ja -33.51% viime vuonna, suoriutuen indeksiä OMX Helsinki_PI huonommin viime kuussa -2.55%:lla ja viime vuonna -27.61%:lla.

Huhtamäki Oyj

HUH1V. Huhtamaki Oyj on suomalainen yritys, joka mukana pakkauksissa elintarvikkeiden ja juomien. Se raportoi neljästä toimintasegmentit: Foodservice Europe-Asia-Oceania, joka kattaa elintarvike paperin valmistus ja kertakäyttöastia tavaran valmistus, jotka toimitetaan elintarvikealan toimijoille, pikaruokaravintoloille ja kahviloille. Pohjois-Amerikka, joka palvelee paikallisia markkinoita Chinet-brändin, elintarvikepakkausten tuotteita ja jäätelökontteja, muiden joukossa; Flexible Packaging, joka sisältää erilaisia kuluttajatuotteita, kuten elintarvikkeille, lemmikkieläinten ruoalle ja hygienia- ja terveydenhoitotuotteille; ja Fiber Packaging, joka kattaa kierrätetyt ja muut luonnolliset kuidut, joita käytetään tuoreen tuotteen pakkaamiseen kuten munien, hedelmien, elintarvikkeiden ja juomien pakkaamiseen. Yhtiö toimii valmistusyksiköiden verkosto yli 30 maassa sellaisilla alueilla kuin Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Afrikassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Oseaniassa.

Tämän yrityksen analyytikkojen määrä on 6.00, joten se on 4th luokiteltu osake tässä luettelossa.

Huhtamaki Oyj. on -5.31% viime kuussa ja -7.64% viime vuonna, suoriutuen indeksiä OMX Helsinki_PI huonommin viime kuussa -5.64%:lla ja viime vuonna -1.74%:lla.

Metsä Board Oyj

METSB. Metsä Board Oyj, entiseltä nimeltään M-real Corporation, on suomalainen yhtiö, joka tuottaa, markkinoi ja myy ensikuitukartonki- ja paperituotteita. Yhtiö toimii kahdella liiketoiminta-alueella: Cartonboard ja Linerboard and Paper. Cartonboard-liiketoiminta-alue valmistaa taivekartonkia, tapettipaperia sekä valupäällystettyjä erikoispapereita Euroopassa. Linerboard and Paper -liiketoiminta-alueen tuotevalikoimaan kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät valkopintaiset kraftlainerit, päällystämättömät hienopaperit ja päällystetyt paperit. Liiketoiminta-alueeseen kuuluu myös sellun markkinointi. Yhtiö käy kauppaa kansainvälisesti ja sillä on tuotantotoimintaa kolmessa Euroopan maassa. Yhtiöllä on aktiivisia tytäryhtiöitä mm. Suomessa, Venäjällä, Saksassa, Alankomaissa, Ranskassa, Yhdysvalloissa ja Sveitsissä.

Tämän yrityksen analyytikkojen määrä on 6.00, joten se on 5th luokiteltu osake tässä luettelossa.

Metsa Board Oyj. on -4.36% viime kuussa ja -16.45% viime vuonna, suoriutuen indeksiä OMX Helsinki_PI huonommin viime kuussa -4.69%:lla ja viime vuonna -10.55%:lla.

!ae46w7:0.99,ae435r:0.99,ayxxrw:0.99,ae3zxm:0.99,ae42hw:0.99,ae48gh:0.99,ae3zar:0.99,ae491h:0.99,ae3z7w:0.99,ae3xqh:0.99;Analyytikkoennuste,Suotuisa;finance list details page;2721fa5bd65a