Tänään tv:ssä: Kaveruus oli pelkkää näyttelemistä 90-luvun toimintahitissä – Bruce Willis inhosi näyttelijäkollegaansa, ja tunne oli molemminpuolinen

IMDb-arvosana 7,0.

Vuonna 1991 valmistunut Viimeinen partiopoika on vauhdikas toimintaelokuva, jossa kovaotteinen etsivä selvittää entisen ammattijalkapalloilijan kanssa urheiluun pesiytynyttä rikollisuutta.

Pääosia esittävät Bruce Willis ja Damon Wayans. Ohjauksesta vastaa Tony Scott (Top Gun, True Romance).

Willisin esittämä Joe Hallenback saa kuulla, että vaimo pettää häntä, eikä suhde tyttäreenkään ole siitä parhaimmasta päästä.

Mies saa pienen kyttäyskeikan, joka päättyy ammuskeluun, jossa kuolee tanssijatar nimeltä Cory, entisen jalkapalloilijan Jimmy Dixin (Wayans) tyttöystävä. Joe ja Jimmy aloittavat yhteistyön saadakseen kiinni järjestön, joka on Coryn murhan takana.

Vaikka Willis ja Wayans esittävät kaveruksia, he eivät tulleet kuvauksissa toimeen keskenään. Internet Movie Databasen triviatiedon mukaan Willis ja Wayans eivät voineet sietää toisiaan.

Viimeinen partiopoika esitetään MTV3-kanavalla perjantaina 17.2.2023 klo 22.35. Elokuvan voi myös vuokrata muun muassa Apple TV:stä tai Blockbusterista. Katso traileri alta.

Lue myös: Kolumni: Legendan ura on päättynyt – Kiitos, Bruce Willis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *