Seiska: Timo Tolkille kaksi rikossyytettä – syytetään petoksesta ja väärennyksestä

Seiska-lehden selvityksen mukaan asianomistajana on Kansaneläkelaitos.

Entistä Stratovarius-kitaristi Timo Tolkkia vastaan on nostettu kaksi rikossyytettä, uutisoi Seiska-lehti. Lehden tietojen mukaan Tolkkia syytetään petoksesta ja väärennyksestä Helsingin käräjäoikeudessa. 16. tammikuuta vireille tulleessa jutussa asianomistajana on Kansaneläkelaitos.

Sekä petoksesta että väärennyksestä voi saada joko sakkorangaistuksen tai enintään kahden vuoden vankeusrangaistuksen.

Tolkki tuomittiin vuonna 2021 kavallukselta, kun kitaristi jätti kaveriltaan lainaamansa kitaran palauttamatta. Tolkki joutui maksamaan 40 päiväsakkoa eli 240 euroa sekä kitaran arvon eli 600 euroa kavalluksen kohteeksi joutuneelle miehelle. Tolkki kiisti syyllistyneensä kavallukseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *