Seiska: Reino Nordinilta suorasanainen avautuminen kiistellystä Maria-vaimostaan – ”Olenko joku huijari?”

Nyt puhuu Reino Nordin.

Espanjassa perheineen nykyisin asuva laulaja-näyttelijä Reino Nordin on vieraillut Suomessa ja ollut Seiska-lehden jututettavana.

Hän on puhunut suoria sanoja parisuhteestaan ja vaimostaan, Mariasta, jonka kanssa on ollut yhdessä 15 vuotta. Maria on hyvin kiistelty hahmo mediassa hänen vaihtoehtoisten elämäntapojensa oppien vuoksi.

– No, Amerikassa sanotaan, ettei huonoa julkisuutta ole olemassakaan. En tiedä mistä se revittely lähtee, mutta kyllä ne aika naurettavia juttuja ovat. Karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Kyllä me tiedetään, mitä me tehdään. Emme tee mitään pahaa kellekään eikä tulla tekemäänkään, Reino puolustaa vaimoaan.

– Yhtä lailla minuakin voisi kutsua huijariksi. Eivät ne minun rakkauslauluni ole nimittäin kirjoitettu henkilökohtaisesti ihan jokaiselle ihmiselle. Mutta jos ne tuntuvat siltä, niin olenko minä joku huijari? mies jatkaa Seiskassa.

   

Lue myös: Maria Nordin kuvaili synnytyksiään – katsojilta meni kahvit näppäimistölle! MITÄH?

Lue myös: Maria Nordinin teokset poistettiin Suomalaisesta kirjakaupasta – näin kommentoi Maria itse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *