Poliisi valvoo talvilomaliikennettä

Poliisi valvoo tehostetusti huomenna alkavaa talvilomakauden liikennettä.

Poliisi valvoo tehostetusti huomenna alkavaa talvilomakauden liikennettä. Eteläsuomalaiset aloittavat huomenna lomansa ja se tarkoittaa, että seuraavat viikonloput liikenteessä ovat tavanomaista vilkkaampia. Poliisi kohdistaa valvontaansa eritoten vilkkaasti liikennöidyille tieosuuksille. Valvonnassa keskitytään etenkin rattijuopumuksiin, ylinopeuksiin sekä ajotapoihin, kuten liian lyhyisiin turvaväleihin. Lisäksi tarkkaillaan turvavöiden ja kännyköiden käyttöä sekä ajoneuvon kuntoa ja kuormausta sekä sitä, että autossa ovat kelin mukaiset renkaat.

Lue myös: Suomen ja Ruotsin valvontaoperaatio paljasti piilorikollisuutta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *