Lähde: Chelsea-pomo matkustanut Pariisiin neuvottelemaan Neymarin siirrosta

PSG:n tähtipelaaja Neymarin tulevaisuus on vaakalaudalla. Brassitaiturin on uutisoitu olevan lähdössä käytännössä jokaisessa siirtoikkunassa saapumisensa jälkeen. Chelsean omistaja Todd Boehlyn kerrotaan lentäneen Pariisiin neuvottelemaan miehen siirtymisestä Lontooseen.

Neymar Jr:n pelit Paris Saint-Germainissa saattavat olla pian pelattu. Supertähden on uutisoitu olevan tyytymätön elämäänsä Christophe Galtierin alaisuudessa, eikä hänen jatkostaan Parc des Princesillä ole varmuutta.

31-vuotiaan taitoniekan nykyinen sopimus kattaa vuoteen 2025 asti, mutta miehen palvelukset kiinnostavat ympäri Eurooppaa.

PSG:n ikiaikainen tavoite Mestarien liiga ei ole toteutunut brasilialaisen aikakaudella, eikä joukkuetta voi totuuden nimissä laskea tänäkään vuonna suurimpien suosikkien joukkoon.

Paljon ehti toki vielä muuttua, mutta Ligue 1:n tähtisikermä on vaikeassa tilanteessa hävittyään pudotuspelien ensimmäisen osaottelun Bayern Müncheniä vastaan 1-0 lukemin.

Joukkue on ollut muutenkin heikohkossa vireessä ja Ranskan cupistakin koitti aikainen kotimatka. Viimeisten huhujen mukaan Chelsea on erittäin kiinnostunut tuomaan Neymarin Stamford Bridgelle.

Länsilontoolaisten omistaja Todd Boehly on raportoidusti matkustanut Pariisiin neuvottelemaan PSG-pomo Nasser Al-Khelaifin kanssa Neymarin pelioikeuksista. Siirron toteutuminen tulee luonnollisesti vaatimaan järjettömän rahasumman.

Lähde: Eurosport

Artikkeli Lähde: Chelsea-pomo matkustanut Pariisiin neuvottelemaan Neymarin siirrosta julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Futisfani.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *