Koripallolegenda Michael Jordan juhlisti syntymäpäiviään 10 miljoonan dollarin lahjalla

Koripallolegenda Michael Jordan juhlii 60-vuotissyntymäpäiviään helmikuun 17. päivä. Pyöreiden kunniaksi Chicago Bulls -tähti lahjoitti 10 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyteen.

Kuusinkertainen NBA-mestari Michael Jordan lahjoitti syntymäpäivälahjanaan 10 miljoonaa dollaria yhdysvaltalaiselle Make-A-Wish organisaatiolle. Jordan on tehnyt yhteistyötä organisaation kanssa jo vuosia. Summa on suurin yksityishenkilön koskaan lahjoittama lahjoitus organisaatiolle.

– On ollut kunnia tehdä yhteistyötä Make-A-Wishin kanssa viimeiset 34 vuotta ja auttaa tuomaan hymyn ja onnen niin monille lapsille. Voida todistaa heidän voimansa ja resilienssinsä on ollut todella inspiroivaa, Jordan kirjoitti tiedotteessaan muun muassa The Guardianin mukaan.

Make-A-Wish organisaatio toteuttaa vakavasti sairaiden lasten toiveita. Suosittuja toiveita ovat muun muassa urheilutähtien ja julkkisten tapaamiset. Jordan on toteuttanut yhdessä organisaation kanssa satojen lasten toiveita. NBA-legenda nimettiin vuonna 2008 Make-A-Wish lähettilääksi osoituksena “elämää mullistavasta vaikutuksesta, joka hänellä on ollut organisaation lapsiin ja heidän perheisiinsä”.

Lahjoituksensa myötä Jordan toivoo innostavansa muita toimimaan samoin.

– En voisi kuvitella parempaa syntymäpäivälahjaa kuin nähdä muiden tukevan kanssani Make-A-Wishiä, jotta jokainen lapsi voisi kokea toiveensa toteutuvan.

Artikkeli Koripallolegenda Michael Jordan juhlisti syntymäpäiviään 10 miljoonan dollarin lahjalla julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Penkkiurheilu.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *