Jutta Larm jakoi tunteikkaan viestin seuraajilleen: ”Kun tämä vaihe päättyy, päättyy myös suhde”

Hyvinvointiyrittäjänä tunnettu Jutta Larm jakoi seuraajilleen pitkän kirjoituksen, jossa pohtii rakkautta ja etenkin alun huuman katoamista.

Samalla Larm myös jakaa vinkin, jolla tietää, missä vaiheessa suhdetta todella mennään.

49-vuotias hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm on monille suomalaisille tuttu yritystensä lisäksi lukuisista tv-esiintymisistä sekä ohjelmista, jotka monesti myös keskittyvät hyvinvointiin ja terveyteen.

Torstaina Larm jakoi seuraajilleen sosiaalisessa mediassa pitkän kirjoituksen, jossa pohtii ystävänpäiväviikolle sopivaan teemaan liittyen rakkautta ja suhteisiin monesti liittyvää alkuhuumaa.

”Minne se tunne oikein katosi?”

Larm on itse tällä hetkellä kolmatta kertaa naimisissa nykyisen puolisonsa Jukka Larmin kanssa, joka tuli julkisuudessa tutuksi Bachelor Suomi –ohjelmasta.

– Olet luultavasti joskus ollut palavasti rakastunut ja kokenut huumaavaa tunnetta. Minne se tunne oikein katosi? Larm aloittaa kirjoituksensa.

– Alkuhuuma on rakastumisen vaihe ja se kestää tyypillisesti max pari vuotta. Silloin rakastunut siirtää kumppaniin omia toiveitaan, joten kuva kumppanista ei ole todellinen. Tässä vaiheessa ollaan ne ruusunpunaiset lasit päässä ja voi sitä intohimon määrää, hän jatkaa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Larm kirjoittaa, kuinka paratiisivaiheessa huumaan ja voimakkaisiin tunteisiin on helppo hullaantua. Tällöin toisessa ihmisessä nähdään lähinnä vain ne hyvät puolet.

– Tehän hengitätte samaa ilmaa ja olette kuin luodut toisillenne. Vai oletteko sittenkään?

– Joku saattaa jäädä etsimään tätä voimakasta ja leijuvaa tunnetta suhteesta toiseen. Tätä huumaavaa tunnetta jää kaipaamaan, koska tunne on niin voimakas. Ja kun tämä vaihe päättyy, niin päättyy myös suhde. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, hän jatkaa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

”Uskaltaa pieraista”

Hän muistuttaa, että tässä vaiheessa suhdetta yleensä punnitaan se, onko siinä muutakin kuin vain alun kipinää ja huumaa. Silloin myös uskaltaa paljastaa todellisen itsensä toiselle.

– Mistä sen sitten tietää? No vaikka siitä, että uskaltaa pieraista ei tarvitse näyttää itsestään enää kiillotetumpaa kuvaa kuin todellisuudessa on. Riittää, että vain on. Kumppani on siinä vierellä ja rakastuminen onkin muuttunut rakkaudeksi, pohdinta päättyy.

Herättää paljon ajatuksia

Larmin kirjoitus on kerännyt nopeasti Instagramissa paljon kommentteja ja moni kertookin sen olevan erittäin hyvä kiteytys suhteessa olemisesta.

Seuraajat myös ylistävät ja kehuvat sitä, miten onnellisilta Jutta aviomiehensä kanssa itse kuvassa näyttää.

– Juuri niin se menee. Te ootte ihania. Rakkaus, eräs seuraaja kommentoi tyhjentäväst sydänten kera.

– Ja kyllä se rakkaus vaan kasvaa ja syvenee päivä päivältä ja arvostus toista kohtaan, toinen jatkaa.

– Rakkaus on voimista väkevin, teidän rakkautta on ollut etuoikeus seurata, toteaa kolmas.

Larm meni naimisiin nykyisen miehensä Juha Larmin kanssa elokuussa 2018. Sitä ennen hän on ollut naimisissa kahteen otteeseen ensin Petteri Jussilan kanssa ja sitten Harri Gustafsbergin kanssa.

Hänellä on yksi lapsi ensimmäisestä avioliitostaan Jussilan kanssa.

The post Jutta Larm jakoi tunteikkaan viestin seuraajilleen: ”Kun tämä vaihe päättyy, päättyy myös suhde” appeared first on Newsner Suomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *