Vuosien unelma toteutui – Harrison Ford on Yhdysvaltojen presidentti Marvel-universumissa

Ford korvaa roolissa edesmenneen William Hurtin.

Entertainment Weeklyn haastattelussa Marvel Studiosin johtaja Kevin Feige kommentoi Harrison Fordin liittymistä Marvelin elokuvauniversumiin.

Ford tulee esittämään tulevassa Captain America: New World Order -elokuvassa Thaddeus Rossia, jota aikaisemmin esitti MCU:ssa edesmennyt William Hurt.

”Aloitamme kuvaukset melko pian. Mielestäni varmasti kaikki, joiden kanssa olet puhunut Harrison Fordista, sanovat näin, mutta on uskomatonta, että pääsimme tapaamaan ja puhumaan hänen kanssaan, ja hän otti roolin omakseen. Hän on väsymätön tekemässään työssä”, Feige iloitsi.

Viimeksi kun Ross nähtiin MCU:ssa, hahmo oli Yhdysvaltojen ulkoministeri, mutta New World Orderissa Ross on Yhdysvaltojen presidentti.

”Tämä on todellakin iso osa Thaddeus Rossille. Hän on Yhdysvaltojen presidentti elokuvassa. Ja Harrisonin kanssa sitä ajattelee Air Force Onea (jossa Ford esitti Yhdysvaltojen presidenttiä) ja jotain hänen yhteenotoistaan presidentin kanssa Isku Kolumbiaan -elokuvassa. Presidentti Rossin ja Sam Wilsonin välillä on dynamiikka. Heillä on historiaa yhdessä, mutta näemme Kapteeni Amerikan ja Yhdysvaltojen presidentin välisen dynamiikan mahtavalla tavalla.”

Feige paljasti olleensa kateellinen Iron Man -ohjaaja Jon Favreaulle, kun tämä pääsi työskentelemään Fordin kanssa vuonna 2011 ilmestyneessä Cowboys and Aliens -leffassa.

”Tämä on ollut unelma jo vuosia. Siitä asti, kun Jon Favreau roolitti Harrison Fordin Cowboys and Aliensia varten. Olin aina hyvin kateellinen siitä, joten hänen liittymisensä MCU:hun on todella mahtavaa. Saan vetää viivan yli toivelistalta”, Feige summaa.

Captain America: New World Order saa ensi-iltansa toukokuussa 2024.

Lähde: EW

Lue myös: Miksi Indiana Jones on viidennessä osassa nuorennettu? Ohjaaja kertoi haluavansa herätellä yleisöä

Lue myös: Harrison Ford kehui Tom Cruisea – kertoi mistä he juttelevat keskustellessaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *