Julkkiskokki Tomi Björck jakoi yllättäen shokkiuutisen: ”Raskain mielin jaamme tänään….”

Julkkiskokki ja ravintoloitsija Tomi Björck jakoi keskiviikkona pysäyttävän uutisen, jonka syiksi hän perustelee vaikeaa maailmantilannetta.

Televisiostakin tuttu julkkiskokki ja ravintoloitsija Tomi Björck jakoi keskiviikkona yllättävän ja surullisen uutisen seuraajilleen sosiaalisessa mediassa.

Australiassa perheensä kanssa nykyisin asuva 42-vuotias julkkiskokki on tullut tutuksi useiden menestyneiden ravintoloiden pyörittäjänä Helsingissä, mutta nyt yksi niistä sulkeutuu – nimittäin japanilainen ravintola Sanchome.

Hotelli Kämpin yhteyteen viime keväänä avattu ravintola ehti lopulta olla auki alle vuoden ennen nyt ilmoitettua lopettamista.

Lopetti toiminnan välittömästi

Yksityisellä Instagram-tilillään Björck kertoo joutuneensa tekemään raskaan päätöksen nykymaailman epästabiilin tilanteen vuoksi.

Oman tilinsä lisäksi sama viesti jaettiin yrityksen virallisessa tiedotteessa, kertoo MTV Uutiset.

– Raskain mielin jaamme tänään todella harmillisen uutisen – Sanchome ravintola on pysyvästi suljettu 15.2.2023 alkaen.

– Maailman epästabiilin tilanteen aiheuttaman mm. raaka-aineiden ja kiinteiden kulujen ennalta arvaamattoman jyrkkä hintojen nousu ja nyt alkuvuodesta raju ostovoiman heikkeneminen ovat aiheuttaneet tilanteen, jossa yritystoimintaa ei ole saatu kannattavaksi kovasta yrityksestä huolimatta, Björck kirjoittaa.

Julkaisussa Björk kiittelee asiakkaita, henkilökuntaa sekä yhteistyökumppaneita ja ilmoittaa samalla, että tiistai 14.2. oli viimeinen päivä, jolloin ravintola oli enää auki.

Vuodesta 2016 lähtien Australiassa pääosin perheensä kanssa asunut Björk pyörittää yhä ravintoloita Suomen lisäksi uudessa kotimaassaan Australiassa sekä länsinaapurissamme Ruotsissa.

Björckillä on Minka-vaimonsa kanssa kaksi yhteistä lasta. Pariskunta on pitänyt yhtä jo yli 20 vuotta.

The post Julkkiskokki Tomi Björck jakoi yllättäen shokkiuutisen: ”Raskain mielin jaamme tänään….” appeared first on Newsner Suomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *