Nyt Netflixissä: Henkeäsalpaavan upeaa toimintaa – huippuleffan Rotten Tomatoes -prosentti on 97

Neljän tähden leffa.

Netflixiin on lisätty Mission: Impossible – Fallout (2018).

Kuudennessa Mission: Impossible -elokuvassa tehtävä menee pieleen, mikä johtaa siihen, että plutoniumia päätyy vääriin käsiin. Ethan Huntin pitää tehdä yhteistyötä CIA:n kanssa löytääkseen plutoniumin.

Falloutin ohjauksesta vastaa Christopher McQuarrie, joka ohjasi myös Mission: Impossible – Rogue Nationin. Pääosissa nähdään Tom Cruise, Henry CavillSimon PeggRebecca FergusonVing RhamesSean HarrisAngela Bassett ja Vanessa Kirby.

Fallout sai kehuja kriitikoilta, ja monet pitävät leffaa viime vuosien parhaimpiin kuuluvana toimintaelokuvana ja Mission: Impossible -elokuvasarjan parhaimmistona. Falloutin Rotten Tomatoes -prosentti on 97. Episodin arviossa elokuva sai neljä tähteä.

”Toimintakohtaukset ovat tuttuun tapaan suorastaan henkeäsalpaavia, eikä Cruise voinut välttyä loukkaantumisilta tehdessään elokuvan vaarallisia ja törkeän komeita stuntteja. Kuvausjälki on upeaa, eikä elokuvan tekniseltä puolelta löydy muutenkaan valitettavaa. 3D on tosin jälleen kerran aivan turha elementti muutamaa Norjassa kuvattua kohtausta lukuun ottamatta”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

Lue myös: Netflix poistaa yhden suosikkisarjoistaan kokonaan – Enää muutama viikko aikaa katsoa

Lue myös: Vielä hetken Netflixissä: Harrison Fordin laadukas toimintaleffa – keräsi yli 200 miljoonan dollarin lipputulot

Katso myös: Mission: Impossible – Fallout

Katso myös: Mission: Impossible – Rogue Nation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *