BBC tuo Suomeen uuden televisiokanavan ja suoratoistopalvelun

Lineaarinen kanava ja tilaussuoratoistopalvelu tarjoavat viihdettä BBC:ltä.

BBC tuo Suomeen lineaarisen BBC Nordic -kanavan ja BBC Nordic -tilaussuoratoistopalvelun. BBC Nordic ja BBC Nordic+ aloittavat Suomessa 17. huhtikuuta.

Lineaarinen BBC Nordic -kanava tuo yhteen BBC BRIT- ja BBC Earth -kanavien parhaat palat ja korvaa ne nykyisessä kanavapaketissa.

Uusi BBC Nordic+ -suoratoistopalvelu auttaa katsojia sukeltamaan syvemmälle lineaarisen television ohjelmiin sekä löytämään uusia suosikkeja.

Uusi kanava sekä suoratoistopalvelu perustuvat BBC:n pitkään historiaan Suomen markkinoilla sekä tutkimukseen, jossa selvitettiin paikallisen yleisön mieltymyksiä ja suosituimpia sisältöjä.

Uudet palvelut tarjoavat räätälöidyn valikoiman BBC:n asiaohjelmista ja viihdesarjoista.

BBC BRITissä ja BBC Earthissa esitettyjen viihdeohjelmien – esimerkiksi QI, The Graham Norton Show ja Life Below Zero – uusien sarjojen rinnalle tulee uusia ohjelmia, kuten The Great British Bake Off. Myös Serengeti palaa ohjelmistoon kolmanneksi kaudeksi.

”Me BBC Studioissa haluamme näyttää suomalaiselle yleisölle, että me välitämme teidän katselutoiveistanne. Olemme syventyneet suomalaisiin katselutottumuksiin ja valinneet ohjelmia, joita tiedämme yleisömme rakastavan. Tuomme viihde- ja lifestyleohjelmiin jännittäviä uutuuksia, laajennamme sisältövalikoimaamme houkutellaksemme entistä laajempaa ja monipuolisempaa yleisöä. BBC Nordic+:n käynnistäminen tarkoittaa myös sitä, että katsojamme saavat sekä kanavansa että suoratoistonsa yhden BBC-brändin alta”, sanoo BBC Studiosin avainmarkkinoiden johtaja Arran Tindall tiedotteessa.

BBC Nordicissa on heti alusta katsottavissa muun muassa uusin dokumentaristi Louis Theroux’n ohjelmasta Louis Theroux Interviews…, jossa hän pääsee omalla omintakeisella tavallaan lähelle Ison-Britannian suurimpia tähtiä.

Lifestyle- ja viihdeohjelmat muodostavat myös tärkeän osan kanavan tarjontaa. Tulevina kuukausina BBC Nordicin katsojille on myös luvassa uusia jaksoja suosituista Live at the Apollo, The Graham Norton Show, QI, Pointless ja The Weakest Link –viihdesarjoista.

BBC Nordic ja BBC Nordic+ aloittavat Suomessa perjantaina 17.4.2023 klo 11.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *