TV-sarja Spartacus saa jatkoa

TV-sarja Spartacus oli brutaali, kiihkeä ja sisälsi runsaasti ilman vaatteita ympäriinsä heiluvia miehiä. Sarja on tekemässä paluuta. Variety tietää kertoa, että kyse on sarjasta, joka laitettiin jäihin vuonna 2013. Ohjelman puuhamieheksi tekee paluun Steven S. DeKnight.

“It’s such an incredible honor to be invited to return to the world of ‘Spartacus’ and to be met with unbridled creative support from my colleagues at Starz and Lionsgate. Together we are crafting something truly unique and unusual for the next chapter in this epic story.”

Spartacuksesta tehtiin aikanaan esiosasarja Spartacus: Gods of the Arena.

TV-sarjan pohjana on Spartacuksen johtama orjakapina Rooman valtakunnassa noin vuonna 70 eKr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *