Real Madrid voitti MM-kultaa maali-ilottelun jälkeen

Real Madrid lisäsi taas yhden pokaalin seuran palkintogalleriaan voitettuaan lauantai-iltana seurajoukkueiden maailmanmestaruuden. Real Madrid kaatoi finaalissa Al-Hilalin 5-3.

Al-Hilal oli yllättäen selvittänyt tiensä finaaliin kaadettuaan brasilialaisen Flamengon välierässä. Real Madrid eteni finaaliin voitettuaan egyptiläisen Al-Ahlyn selvästi 4-1.

Real Madrid näytti karkaavan selvään voittoon, kun se siirtyi Vinicius Juniorin ja Federico Valverden maaleilla kahden maalin johtoon, kun vasta 18 minuuttia oli pelattu. Moussa Marega kavensi kuitenkin vielä ennen taukoa.

Lopullisesti Real näytti karkaavan toisen puoliajan alussa, kun Karim Benzema ja Valverde kasvattivat eron kolmeen, mutta Lucianon Vietto nostatti vielä saudiarabialaisten toiveita. Hetkeä myöhemmin Vinicius iski lopullisen naulan arkkuun. Vietton toinen osuma jäi lohdutusmaaliksi.

Seurajoukkueiden maailmanmestaruus oli nykymuodossaan Real Madridille viides. Aiemman kilpailuformaatin turnauksesta sillä on kolme mestaruutta.

Lue myös: Ei Mbappea, eikä Messiä – PSG:lle jo kauden kolmas tappio

Lue myös: Lukas Hradeckyn Leverkusen palasi voittokantaan, VAR vei Jensenin maalin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *