Pirkka-Pekka Petelius ja Erika Skön jakoivat yllättävän uutisen: ”Yhteinen tiemme avioparina…”

Viihdetaiteilija ja kansanedustaja Pirkka-Pekka Petelius jakoi viikonloppuna yhdessä vaimonsa Erika Skönin kanssa yllättävän uutisen. Pariskunta paljasti seuraajilleen sosiaalisessa mediassa eroavansa.

Viihdetaiteilija Pirkka-Pekka Petelius, 69, on useimmille suomalaisille tuttu monista legendaarisista hahmoistaan kotimaisissa tv-ohjelmissa sekä elokuvissa.

Vuodesta 2019 lähtien hän on myös toiminut vihreiden kansanedustajana.

Sunnuntaina Petelius jakoi Instagram-tilillään yllättävän uutisen seuraajilleen yhdessä vaimonsa Erika Skönin kanssa. Pariskunta on pitänyt suhteellisen matalaa profiilia julkisuudessa suhteestaan, mutta he ovat esiintyneet välillä myös yhdessä eri tilaisuuksissa.

”Yhteinen tiemme avioparina…”

Vuonna 2015 toisensa tavannut ja vuodesta 2019 lähtien naimisissa ollut pariskunta ilmoitti sunnuntaina yhdessä Peteliuksen sosiaalisen median tililtä, että he ovat eroamassa.

– Yhteisessä ymmärryksessä näimme polun, löysimme ladun jonka viitassa lukee hyvä, syvä ystävyys. Yhteinen tiemme avioparina siis päättyy, mutta nauru ja elämä jatkuu, pariskunta kertoo.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

– Sydämestämme toivotamme kaikille valoisaa ja iloisaa kevättä!

Yllättävän ilmoituksen yhteydessä pari siteeraa Tommy Tabermannin runoa sen alussa:

– ”Vain ne jotka rakastavat, näkevät polun siellä missä muut näkevät muurin”.

Pariskunnan avioliitto ehti kestää neljä vuotta. Petelius on ollut aiemmin naimisissa myös näyttelijä Sari Siikanderin kanssa, jonka kanssa hänellä on yksi yhteinen tytär.

The post Pirkka-Pekka Petelius ja Erika Skön jakoivat yllättävän uutisen: ”Yhteinen tiemme avioparina…” appeared first on Newsner Suomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *