Nyt C Moressa: ”Aina ei tiedä milloin saa nauraa” – Joaquin Phoenix lihotti rooliin 15 kiloa

IMDb-arvosana on 6,6.

C Moressa on nyt elokuva Irrational Man (2015).

Elämäänsä tuskastunut filosofian professori löytää uuden merkityksen olemassaololleen tutustuttuaan erääseen opiskelijaansa.

Ohjaajana Woody Allen. Näyttelijöinä itseään 15 kiloa elokuvaan lihottanut Joaquin Phoenix, Emma Stone, Jamie Blackley, Parker Posey, Joe Stapleton sekä Nancy Carroll.

Episodi antoi elokuvalle neljä tähteä:

”Allen on harvoja ohjaajia, joilla on vaistomainen kyky luoda yhtä aikaa hauskaa ja hyytävää elokuvaa – komediaa, jolla on murhaava sielu. Tehtyään tätä ennen läpeensä romanttisen, hyvän mielen makupalan Magic in the Moonlight (2014), Allen peruuttaa takaisin Blue Jasminen (2013) skitsoon mielentilaan, jossa ei aina tiedä milloin ja mille saa nauraa.”

Kirjassa Start to Finish: Woody Allen and the Art of Moviemaking pitkäaikainen Allenin kronikoitsija Eric Lax seurasi Allenia Irrational Man (2015) -elokuvan teon aikana.

Laxin mukaan Allen ei pidä harjoituksia tai valmistaudu. Hän tekee minimimäärän otoksia ja kameroiden sijoitteluja, ei tee koskaan uudelleenkuvauksia ja haluaa olla valmis joka ilta kello kuuteen mennessä. Hän ei anna näyttelijöilleen juuri mitään ohjeita.

Lue myös: Uskoisitko että Jennifer Aniston täytti jo 54 vuotta? Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lue myös: Nyt SkyShowtimessa: Mainion animaatioleffan ääninäyttelijöinä kuullaan liuta huimia tähtinimiä – Christopher Walken nousi porukasta esiin

Lue myös: Tämä suomalainen asia oli Steven Spielbergille lapsuudessa tärkeä – Nähdään uudessa The Fabelmans -elokuvassa

Katso myös: Irrational Man

Katso myös: Amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *