KalPa julkisti pelaajasopimuksen – ”Vahvaa peliä isolla sydämellä”

Keskushyökkääjä Jaakko Lantta on tehnyt KalPan kanssa kevääseen 2024 asti ulottuvan pelaajasopimuksen. KalPa tiedotti sopimuksesta maanantaina.

KalPan yhteistyöseura Iisalmen Peli-Karhuissa kauden aloittanut 26-vuotias Lantta tuli auttamaan keltapaitoja joukkueen poissaolosuman aikaan joulukuun puolivälissä lainasopimuksella.

Lantta otti välittömästi paikkansa joukkueessa. Valkealan kasvatti on ollut hyvä lisä kuopiolaismiehistöön. Sentterinä pelaava Lantta on edustanut KalPaa 19 Liiga-ottelussa, joissa hän on kirjannut itselleen tehot 3+3=6.

– Jaakko on otteillaan ansainnut sopimuksen KalPaan. Hän pelaa vahvaa peliä isolla sydämellä ja on pelaajana luotettava ja monipuolinen. Iso kiitos kuuluu myös IPK:lle, että Lantan siirto meille oli mahdollinen, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kommentoi seuran verkkosivuilla.

Liiga-urallaan Lantta on ennen KalPaa edustanut kahden kauden aikana Lappenrannan SaiPaa. Sadan Liiga-pelin rajapyykki on enää kolmen ottelun päässä. 97 Liigan ottelua ovat tuoneet tehot 9+17=26.

Lähde: KalPa

Lue myös: Kärpät nappasi tutun hyökkääjän Pohjois-Amerikasta

Lue myös: Ässät hankki maalivahdin Mestiksestä -”Rubinin loukkaantuminen pakotti meidät reagoimaan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *