F1-asiantuntija: Mercedes haluaa tämän kuskin Lewis Hamiltonin korvaajaksi

F1-asiantuntija Karun Chandhokilla ei ole pienintäkään epäilystä siitä, kenet Mercedeksellä on nostettu jo tässä vaiheessa ykkösvaihtoehdoksi Lewis Hamiltonin korvaajaksi, kun tämä hyvästelee F1-sarjan ja hopeanuolet.

– Siitä ei ole epäilystäkään, että Lando (Norris) on Mercedeksen ykkösvaihtoehto Lewisin korvaajaksi, Chandhok vakuuttaa Autosportille.

Hamiltonilla on vielä alkava kausi sopimusta jäljellä. Hamilton ja Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ovat molemmat vakuutelleet, että jatkoa on tulossa. Vielä ei kuitenkaan ole tullut siltä osin valmista.

– Mutta oletetaan, että olemme tämän vuoden lopussa ja Lewis päättää yhtäkkiä: “Olen saanut tarpeekseni, päätän urani”. Sen jälkeen siitä tulisi melko monimutkainen prosessi.

Chandhok viittaa tällä Norrisin vuoteen 2025 ulottuvaan sopimukseen McLarenin kanssa. Mercedeksen tulisi ostaa Norris ulos sopimuksestaan, mikä kävisi todella kalliiksi. Se ei olisi kuitenkaan mikään ongelma Mercedekselle.

Chandhok tähdentää, Mercedes haluaa – ennemmin tai myöhemmin – nimenomaan Norrisin, eikä ketään muuta. Ja Norris puolestaan haluaa Mercedekselle.

– En voi nähdä hänen siirtyvän Red Bullille ollakseen Maxin (Verstappen) kakkoskuljettaja, Chandok painottaa.

Lue myös: Nyt liikkuu kovia huhuja vuorostaan Mercedeksen F1-autosta: näin paljon lisää hevosvoimia

Lue myös: Tältä F1-talli Williamsin auto näyttää – ensimmäiset kuva julki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *