Verge Motorcyclesin TS Ultra -malli tekee historiaa

Tulevaisuuden sähkömoottoripyöräilyä edustava Verge on viime aikoina saanut laajalti huomiota ympäri maailmaa.

Yhtiö julkaisi kaikkien aikojen tehokkaimman ja pisimmällä kantamalla varustetun Verge TS Ultra -sähkömoottoripyörän maailman suurimmilla kuluttajaelektroniikkamessuilla Las Vegasissa tammikuun alussa.

Verge saavutti tammikuussa myös historiallisen merkkipaalun, kun uusi Verge TS Ultra -malli pyydettiin ensimmäisenä suomalaisten suunnittelemana ajoneuvona esille Petersen Automotive -museoon.

Los Angelesissa sijaitsevan museon uusin näyttely Alternating currents esittelee sähköautoilun menneisyyttä, nykyhetkeä ja tulevaisuutta.

– Museomme on ainutlaatuinen siinä mielessä, että esittelemme historian lisäksi myös autoteollisuuden nykytilaa ja tulevaisuutta. Verge TS Ultra on edistyksellinen ja uniikkia teknologiaa sisältävä pyörä, jonka tiedämme kiehtovan kävijöitämme. Pyörän häikäisevän muotoilun lisäksi huomiomme kiinnittyi sen takarenkaaseen. Se kuvastaa innovatiivista ja rohkeaa ajattelua, jolla on merkittävä rooli yksityisautoilun muutoksessa, kertoo museon näyttelyistä vastaava johtaja Bryan Stevens.

Verge TS Ultra on nähtävillä Petersen Automotive -museossa maaliskuun loppuun asti.

Mika Häkkinen mukaan suomalaisen sähkömoottoripyörän rahoittajaksi

Verge Motorcycles esittelee Las Vegasin CES-messuilla uuden aikaisempaa tehokkaamman sähkömoottoripyörän

Suomalaislähtöisen sähkömoottoripyörän sarjatuotanto alkaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *