Pia Nykänen sairaalassa: masentavat kuvat sairaalapediltä

Mäkikotka Matti Nykäsen leski Pia Nykänen päivitti joitakin päiviä sitten Instagramiinsa kuvan sairaalasta.

Hän kertoi hakeutuneensa hoitoon kovien vatsakipujen takia. Hänet kiidätettiin heti leikkaussaliin, nimittäin hänen umpisuolensa oli puhjennut. Myös Pippa Laukka, Maria Veitola sekä Minttu Kaulanen kommentoivat huolestuneena Pian päivitykseen.

Pia näyttää onneksi nyt olevan jo parempaan päin, nimittäin uusimmassa päivityksessä hän kuvaa appelsiinimehua ja miettii, missä hänen aamupuuronsa on. Tiistaiaamuna nimittäin aamupalalla oli tarjolla vain mehua ja kahvia.

”Missä leipä, puuro. Jotain muutakin kun nesteitä. Pari pvää menee sit täällä. Vatsakivut oli niin jäätävät, mutta eipä ihme umpisuoli oli puhjennut,” Pia kirjoittaa viimeisimmän päivityksen yhteydessä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Artikkeli Pia Nykänen sairaalassa: masentavat kuvat sairaalapediltä julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *