Käsittämätön paljastus Vaasan Sportista julki – “SM-liiga on vitsi”

SM-liigaseura Vaasan Sport kohautti lauantaina, kun se ilmoitti sen pelaajien olevan kaupan.

Asia aiheutti kummastusta ja jopa raivoa sen vuoksi, että Sportilla on edelleen teoreettiset mahdollisuudet pudotuspeleihin.

Tätä porkkanaa Sport ei kuitenkaan lähtenyt hinkuamaan, vaan löi hanskat tiskiin. Sport toki kärsi todella pahan tappion Mikkelin Jukureille perjantaina, mutta päätös luovuttamisesta oli tehty jo ennen tuota peliä.

– Sportin pelaajien agentit olivat saaneet perjantaina kello 18 – siis puoli tuntia ennen Jukurit-peliä – viestin, että pelaajat ovat vapaita vaihtamaan seuraa. Käsittämätön luovutus. SM-liiga on vitsi, toimittaja Sasha Huttunen paljasti Twitterissä.

Sportin luovutus on todella iso pr-tappio SM-liigalle ja vie sarjan uskottavuutta pois. Avoimen SM-liigan kannattajat ovat saaneet lisää vettä myllyynsä vaasalaisten karusta näytelmästä. Jos sarjasta olisi pelko pudota pois, ei yksikään seura uskaltaisi myydä pelaajiaan ennen kauden päättymistä.

Teksti: Ville Hirvonen

Lue myös: Vaasan Sport tyhjenee nyt vauhdilla – nyt lähti puolustaja Ruotsiin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *