Venla Lehtonen keskeytti dramaattisesti ampumahiihdon MM-kisoissa – näin lääkäri kommentoi naisen tilaa

Ampumahiihdon MM-kisojen naisten pikakilpailusta ei tullut suurta suomalaisjuhlaa. Suvi Minkkinen oli paras suomalainen (35:s) Saksan Denise Herrmann-Wickin voittamassa kisassa.

– Ihan tyytyväinen olen kisaan. Tavoitteena oli jakaa vauhti viisaasti ja aloittaa rauhassa. Täällä vauhdinjako on kriittinen ja mielestäni onnistuin siinä tänään. Vastatuulipätkälle osui hyvät peesit ja pystyin niitä hyödyntämään.

– Loppuun asti tuli aika tasaisesti ja sijoitus on ihan omantasoinen. Ihan hyvä lähtöpaikka takaa-ajoon ja hyvillä mielin sitä kohti, avasi Minkkinen Ampumahiihtoliiton tiedotteessa.

Nastassia Kinnunen 61:s ja Mari Eder oli kilpailun 69:s. Viisi ohilaukausta ampunut Eder oli harmissaan.

– Viisi sakkoa on liikaa ja kauden huonoin pikakisa tähän paikkaan. Se ei ollut sitä, mitä lähdin hakemaan. Ammunta suorituksena ei tuntunut niin huonolta, mitä tulos näyttää. Mutta tulos on tulos, eikä auta muuta kuin ruksia se yli ja katsoa eteenpäin, Eder avautui.

Venla Lehtonen ampui nollat molemmille paikoille. Hän jätti kuitenkin kisan kesken viimeisellä hiihtolenkillä. Ampumahiihtoliiton tiedotteen mukaan joukkueen lääkäri kertoi, että Lehtosen tilanne on hallinnassa.

Lue myös:

Niko Mikkola käveli New York Rangersin pukukoppiin – Kaapo Kakon reaktio naurattaa Pohjois-Amerikassa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *