Muistatko? Marvel-tähti nähtiin huippuluokan kauhuleffassa – esitti tarkka-ampujaa zombiepidemian keskellä

Sivurooli laadukkaassa jatko-osassa.

Ennen kuin Jeremy Renneristä tuli tunnettu Hollywood-tähti, hänet nähtiin sivuroolissa mainiossa kauhuelokuvassa.

Marvel-universumin Hawkeyen roolista tunnettu Renner aloitti näyttelemisen jo 1990-luvulla. Suuri läpimurto tuli vuonna 2009 ilmestyneen The Hurt Locker -elokuvan myötä, mutta ennen tätä Renner nähtiin mielenkiintoisessa roolissa vuonna 2007 ilmestyneessä 28 Viikkoa myöhemmin -kauhuelokuvassa.

28 Viikkoa myöhemmin on jatko-osa 28 päivää myöhemmin -elokuvalle. Renner esitti jatko-osassa Doyle-nimistä sivuhahmoa, Yhdysvaltojen armeijan tarkka-ampujaa, joka toimii sankarillisesti käsistä lähtevän zombiepidemian keskellä.

Muita Rennerin värikkäitä rooleja ennen suurta kuuluisuutta olivat mm. vampyyrin esittäminen Angel-kulttisarjan ensimmäisellä tuotantokaudella ja sarjamurhaaja Jeremy Dahmerin esittäminen vuoden 2002 Dahmer-elokuvassa.

28 Viikkoa myöhemmin on katsottavissa Disney Plussassa.

Katso traileri alta.

Lue myös: Jeremy Renner on oikea supersankari: menetti melkein oman henkensä pelastaessaan sisarenpoikansa

Lue myös: Chris Evans vitsaili jo Jeremy Rennerin onnettomuudesta – oli huolissaan lumikissasta

Katso myös: 28 viikkoa myöhemmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *