Mika Häkkinen mukaan suomalaisen sähkömoottoripyörän rahoittajaksi

Maailmanlaajuisesti paljon huomiota saaneen sähkömoottoripyörävalmistaja Verge Motorcyclesin keräämä rahoitus mahdollistaa tuotantokapasiteetin kasvattamisen ja toiminnan laajentamisen uusille markkinoille.

Verge Motorcycles on kerännyt uuden viiden miljoonan euron rahoituksen. Rahoituskierrokseen osallistui joukko teknologia-alan yksityishenkilöitä ja enkelisijoittajia, kuten muun muassa eurooppalaisen pääomasijoitusyhtiö Atomicon enkelisijoittaja Ville Vesterinen.

Kiinnostaako autot ja liikenne? Tilaa tästä Autotodayn uutiskirje!

Vergeä lähtivät rahoittamaan tällä kierroksella myös moottoriurheilun ammattilaiset F1-legenda Mika Häkkinen ja stunt-moottoripyöräilijä Arttu Stenberg, jotka tuovat mukanaan arvokasta alan asiantuntemusta.

– Kuhina Vergen pyörien ympärillä käy kuumana, ja nyt kerätyn viiden miljoonan euron rahoituksen avulla pystymme vastaamaan kasvavaan kysyntään entistä paremmin. Tavoitteenamme on nostaa tuotantokapasiteetti tämän vuoden aikana uudelle tasolle ja jatkaa toimintamme laajentamista yhä uusille markkinoille. On upeaa saada mukaan Mikan ja Artun kaltaisia huippuammattilaisia, joiden ainutlaatuinen ymmärrys alasta tuo merkittävää lisäarvoa Vergelle nyt ja tulevaisuudessa, kertoo Verge Motorcyclesin toimitusjohtaja Tuomo Lehtimäki.

Kerätty siemenrahoitus on jatkoa viime vuonna aloitetulle strategiselle rahoituskokonaisuudelle. Yhtiö suunnittelee kokonaisrahoituksen kasvattamista erilaisten rahoitusinstrumenttien avulla tämän vuoden aikana maksimissaan 50 miljoonaan euroon.

Verge Motorcycles esittelee Las Vegasin CES-messuilla uuden aikaisempaa tehokkaamman sähkömoottoripyörän

Suomalaislähtöisen sähkömoottoripyörän sarjatuotanto alkaa

Suomen MP-kauppiaat käärmeissään: Miksi moottoripyöriä sorsitaan verotuksessa edelleen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *