Kanadan kuumin lätkähottis niin lyhyessä hameessa, että kohta vilkkuu: huhhuh!

Kanadalainen entinen lätkäpelaaja Mikayla Demaiter sai joitakin vuosia sitten maailman kuumimman maalivahdin tittelin. Mikayla on sittemmin kuitenkin jo lopettanut lätkän pelaamisen ja hän keskittyy ennemmin mallin hommiin, joissa hän näyttääkin olevan erityisen hyvä. Mikaylaa seuraa Instagramissa jo yli 1,6 miljoonaa seuraajaa.

Mikayla julkaisi hiljattain jälleen kuuman kuvasarjan itsestään. Kuvissa hän poseeraa ruskeassa yläosassa ja lyhyessä hameessa, jonka alta melkeinpä vilkkuu. Jalassaan hänellä on korkokengät, jotka korostavat hänen pitkiä jalkojaan. Huhhuh!

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Artikkeli Kanadan kuumin lätkähottis niin lyhyessä hameessa, että kohta vilkkuu: huhhuh! julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Kiekkofani.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *