Tänään tv:ssä: ”Tuoreusprosentti pyöreä nolla” – Surkea komedia ei ole saanut Rotten Tomatoes -sivustolla yhtä ainutta positiivista arvostelua!

IMDb-arvosana 4,4.

Tänään nähdään televisiossa vuonna 1989 valmistunut Poliisiopisto 6: Suuri rikosaalto.

Suositun poliisikomedioiden sarjan kuudennessa osassa poliisiopiston omalaatuinen ryhmä kutsutaan ratkomaan kaupunkia piinaavaa ryöstösarjaa. Se tietysti harmittaa ylikomisario Harrisia, joka haluaisi kunnian itselleen.

Poliisiopisto 6 oli lopun alkua suositulle elokuvasarjalle. On hyvin harvinaista, että Rotten Tomatoes -sivuston tuoreusprosentti on pyöreä nolla, eli siitä ei ole löytynyt yhtään positiivista arviota.

Kriitikoiden lisäksi myös suuri yleisö hylkäsi elokuvan. Kuutososa oli ensimmäinen Poliisiopisto-tuotanto, joka ei noussut ensi-iltaviikonloppunaan ykköseksi jenkkitilastoissa. Sen jälkeen tehtiin vielä seitsemäs osa Moskovan keikka (1994) joka menestyi vielä heikommin.

Elokuvasarjaa ollaan pitkän tauon jälkeen käynnistämässä uudelleen. Elokuvasarjan alkuperäinen päätähti Steve Guttenberg on ilmoittanut olevansa mukana uudessa Poliisiopisto-elokuvassa, jonka tarkemmat yksityiskohdat ovat toistaiseksi jääneet huhujen asteelle. Virallista vahvistusta uudelleenkäynnistykselle ei vielä ole saatu.

Poliisiopisto 6:n pääosia esittävät Bubba Smith, David Graf, Michael Winslow, Leslie Easterbrook ja Marion Ramsey. Ohjauksesta vastaa Peter Bonerz.

Elokuva esitetään nyt televisiossa kolmeen otteeseen:

  • Pe 10.02.2023 klo 21.30, TV5
  • Su 12.02.2023 klo 01.30, TV5
  • To 16.02.2023 klo 21.00, Kutonen

Katso traileri alta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *