Sanna Marin harvinaisessa selfiessä Ukrainan presidentin kanssa: some taas raivoissaan

Pääministeri Sanna Marin saa usein osakseen kritiikkiä milloin mistäkin ja tällä kertaa kritiikin kohteena oli hänen selfiensä, jonka hän otti Ukrainan pääministeri Volodymyr Zelenskyin kanssa.

Sanna julkaisi selfien Instagramissa ja kirjoitti kuvan yhteyteen arvostavansa Ukrainan presidenttiä.

”Minulta pyydetään usein yhteiskuvia ja eilen minulla oli vuorostani ilo pyytää yhteiskuvaa todellisen eurooppalaisen johtajan ja sankarin Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyin kanssa. Hän vieraili ylimääräisessä Eurooppa-neuvoston kokouksessa Brysselissä,” Marin kirjoittaa.

”Kokouksen aiheina olivat Ukrainan tukeminen, muuttoliike sekä Euroopan taloutta ja kilpailukykyä tukevat toimet. Zelenskyi vetosi huippukokouksessa EU-johtajiin tuen lisäämiseksi ja Venäjän-vastaisten pakotteiden voimistamiseksi.”

Hän myös huomioi, että Ukraina tarvitsee edelleen apua.

”Tukea Ukrainalle on välttämätöntä jatkaa ja lisätä. Ukraina tarvitsee niin poliittista, taloudellista kuin sotilaallista tukeamme sekä humanitaarista apua.”

Somella meni kuitenkin taas Sanna Marinin selfie tunteisiin.

”Tämä kuva ei nyt oikein tunnu ”sopivalta.” Zelenskyi ei ole kuka tahansa ”julkkis” vaan taistelee henkeen ja vereen maansa ja siinä myös meidän kaikkien vapauden puolesta. Ja uutisissa maanjäristyksen kuolinluvut Turkissa ja Syyriassa nousee joka minuutti… Odotan pääministeriltämme hienotunteisuutta,” eräs kommentoi.

”En arvosta,” sanoo toinen.

”Turkissa oli maanjäristys, kirjoititko siitä?” kolmas kommentoi.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Artikkeli Sanna Marin harvinaisessa selfiessä Ukrainan presidentin kanssa: some taas raivoissaan julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *