Petri Kontiola harkitsee vielä yhtä paidan vaihtamista Oulussa

Juha Aaltonen

Viime kevään jääkiekkoliigan seitsemännen puolivälieräottelun muistot palasivat perjantaina liki 10 000 Ilveksen kannattajan mieleen, kun Kärpät keväällä kesälomille jatkoerässä lähettänyt Petri Kontiola teki tärkeän 1-0-maalin päätöserässä.

– Oli tekopaikkoja useampaankin maaliin, mutta heidän molarinsa oli hyvä. Tällaisia vääntöjä nämä Kärpät-pelit ovat, paikat ovat vähissä, Kontiola tiivisti.

Ottelun loppuhetkillä Matias Mäntykivi teki tyhjään maaliin 2-0 ja viimeisellä sekunnilla Ville Koivunen laukoi takaylänurkkaan loppunumeroiksi 2-1. Marek Langhamerin kahdeksas nollapeli jäi haaveeksi, mutta se oli laiha lohtu vierasjoukkue Kärpille.

– Avauserän ylivoimilla olisi pitänyt tehdä maalit. Kokonaisuutena pelinopeutemme hyökkäyssuuntaan jäi tänään vajaaksi, tiivisti Kärppien valmentaja Lauri Marjamäki.

Edellisessä Ilveksen kotiottelussa viime lauantaina Kontiola vaihtoi pelipaitoja Juhamatti Aaltosen kanssa. Tuleeko viimeisellä liigakaudellasi lisää paidanvaihtoja?

– Juhis on parhaita kavereitani. Se oli syy paitojen vaihtoon. En ole varma, tuleeko vaihtoja vielä lisää, ehkä Stretsin (Marko Anttila) kanssa, Kontiola sanaili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *