Ott Tänak myönsi karun totuuden – viittasi Kalle Rovanperän suuntaan

M-Sport Fordin Ott Tänak johtaa Ruotsin MM-rallia neljän erikoiskokeen jälkeen. Kärjessä on kuitenkin todella tiivis tunnelma.

Tänak antaa ymmärtää, että hänellä pitäisi olla reilumpi johto kisassa neljäntenä olevaan Toyotan Kalle Rovanperään. Sitä on nyt sittenkin vain 7,1 sekuntia, vaikka Rovanperä on menettänyt takuuvarmasti sekunteja auratessaan tietä ensimmäisenä kuljettajana.

Tilanne oli Rovanperän kannalta karuin perjantain ensimmäisellä erikoiskokeella, jossa irtolunta tosiaankin riitti. Tänak oli 10,8 kilometrin mittaisella ek:lle peräti 8,7 sekuntia Rovanperää nopeampi.

– Aivan kamalaa, Rovanperä kuittasi tuolloin tilanteensa WRC:n medialle.

Rovanperä näytti kuitenkin heti seuraavalla erikoiskokeella todellisen vauhtinsa, kun tienpohja oli jäinen ja siivottavaa oli vähemmän. Rovanperä tykitti pohjat ja Tänak jäi hänestä 2,2 sekuntia 14,2 kilometrin mittaisella erikoiskokeella.

– Meidän pitäisi luultavasti olla nopeampia. Sen pitäisi mennä paljon paremmin. Katsotaan, mitä (perjantain) toinen lenkki tuo tullessaan. Tällä hetkellä ei ole helppoa. Se on varmaa, Tänak kommentoi.

Lue myös: Esapekka Lappi tiuski itselleen Ruotsin MM-rallissa – tästä oli kysymys

Lue myös: Kalle Rovanperä latasi taas huippuajan – yllättäjä iski pätkäpohjat (ek4)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *