SM-liigaseuran pilkkikisa meni täysin poskelleen – hyökkääjän kommentti kertoo kaiken

Jääkiekon SM-liigan Pelicans palasi viime viikolla hyvään vireeseen. Perjantaina on luvassa joukkueen tämän viikon ensimmäinen kamppailu, kun Pelicans kohtaa HPK:n.

– Viime viikon saldo (kahdeksan pistettä kolmesta ottelusta) oli hyvä. On se aina keskimääräistä mukavampi voittaa kuin hävitä. Nyt on enää niin vähän pelejä jäljellä, että oli tärkeää saada tuloskurssi käännettyä tässä vaiheessa, kommentoi Pelicansin hyökkääjä Leevi Tukiainen seuran verkkosivuilla.

Tukiainen paljasti myös, että sunnuntaina järjestetty joukkueen sisäinen pilkkikisa ei kuitenkaan ollut kummoista ilotulitusta. Kalat saivat olla rauhassa.

– Se ei hirveän hyvin mennyt. Yksi kala taisi tulla koko kisassa. Mielestäni ”Jämyn” (Juuso Jämsen) saama ahven oli ainoa. Sillä ei hirveästi päässyt juhlimaan, Tukiainen nauroi.

HPK tulee siis perjantaina lahtelaisten vieraaksi. Nyt resepti on selvä.

– Odotan vauhdikasta iltaa. Viimeksi Hämeenlinnassa hävisimme, ja silloin pelissä oli aika paljon tunnetta. Meidän on pidettävä pää kylmänä ja jaksettava jauhaa sitkeästi meidän peliä. Luotamme, että se tuottaa paikat, joista tehdään tarvittavat maalit.Lue myös:

IL: JYP nappaa Pelicansin runkopuolustajan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *