Seiska: Danny mahdollisesti viimeisellä kaukomatkallaan: tällaiset fiilikset hänellä on

Laulajalegenda Danny päätti viime vuoden menestyksekkääseen kiertueeseensa, joka jää hänen viimeisekseen. Mukana kiertueella oli myös laulu-uraansa aloitteleva Dannyn assistentti Helmi Loukasmäki, joka pääsi hänkin esiintymään lavoilla.

Nyt kaksikko viettää aikaa Thaimaassa auringossa lekotellen. He lähtivät Thaimaan lämpöön jo tammikuun puolivälissä Dannyn ystävän Riku Räsäsen houkuttelemana.

”Meillä on pitkä ystävyyssuhde. Riku omistaa täällä Phuketissa huvilan, ja majoitus onnistui mutkattomasti. Niinpä ajattelin, että ehkä voimani riittävät vielä yhteen kaukomatkaan,” Danny kertoi Seiskalle.

Danny on käynyt aikaisemminkin Thaimassa, mutta kertoi Seiskalle, että koko matka jäi melkein tekemättä. Hän oli nimittäin konserttikiertueensa jälkeen niin uupunut, ettei ollut varma, riittäisivätkö hänen voimansa kaukomatkalle. Riku onneksi houkutteli Dannyä, joka viimein päätti lähteä matkaan Helmin kanssa.

Kaukomatka tulee todennäköisesti kuitenkin olemaan Dannyn viimeinen.

”En varmaankaan enää tulevaisuudessa voi lähteä tällaiselle matkalle. Siksi olen iloinen siitä, että ystäväni Riku tuli kutsuneeksi meidät tänne,” hän sanoi Seiskalle.

”Juuri siksi päätimmekin lähteä tällaiselle pidemmälle matkalle, ettei tarvitse koko ajan reissata edestakaisin. Kun kerran tänne asti on tultu, nautitaan nyt sitten kunnolla, kun vielä voidaan.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Artikkeli Seiska: Danny mahdollisesti viimeisellä kaukomatkallaan: tällaiset fiilikset hänellä on julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *