Nyt on ikäviä uutisia! – NHL:n suomalaistähti pitkälle sairauslomalle

NHL:ssä pelataan torstain vastaisena yönä vain kaksi ottelua. Jälkimmäinen otteluista on Dallas Starsin ja Minnesota Wildin kohtaaminen. Ottelussa ei nähdä Starsin yhtä suomalaishyökkääjää, joka kärsii loukkaantumisesta, joka saattaa pitää hyökkääjän ulkona peleistä pidempäänkin. Myös Wildilla on loukkaantumishuolia.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars joutuu lähtemään toiseen peliinsä NHL:n tähdistöottelun jälkeen ilman suomalaishyökkääjä Joel Kivirantaa. Tällä kaudella kuusi maalia tehnyt Kiviranta kärsii alavartalovammasta ja on sivussa määrittelemättömän ajan. Ennen tätä ottelua Kiviranta oli pelannut jokaisen ottelun tällä kaudella.

Kivirannan loukkaannuttua Stars kutsui slovakialaishyökkääjä Marian Studenicin ylös AHL:n puolelta. Studenic on pelannut NHL:ssä yhteensä 41 ottelua, mutta tälle kaudelle ottelu on ensimmäinen. NHL-uransa aikana New Jersey Devilsin viidennen kierroksen NHL-varaus kesältä 2017 on iskenyt kuusi tehopistettä.

Wild joutuu lähtemään tärkeään otteluunsa Starsia vastaan ilman luottopuolustaja Jonas Brodinia. Brodin kärsii Kivirannan tavoin alavartalovammasta. Monipuolinen ruotsalaispuolustaja on tällä kaudella tehnyt vain kahdeksan tehopistettä 43 otteluun, mutta on saanut koko Wildin puolustuksesta eniten peliaikaa. Brodin pelaa keskimäärin 22.33 minuuttia ottelua kohden.

Brodinin paikan kokoonpanossa ottaa pitkään Starsiakin edustanut Alex Goligoski. Yhdysvaltalaispuolustaja on seurannut edelliset neljä ottelua katsomosta.

Artikkeli Nyt on ikäviä uutisia! – NHL:n suomalaistähti pitkälle sairauslomalle julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Kiekkofani.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *