Nanna Karalahti näpäytti kassajonossa: tarina saa silmät pyörimään ärsytyksestä

Sosiaaliseen mediaan hiljattain palannut Nanna Karalahti kertoi Instagramin tarinoissaan tarinan käytöstavoista. Tarina saa itse kunkin hyvät käytöstavat omaavan seuraajan puhisemaan kiukusta.

Nanna kertoo kohdanneensa kaupan kassajonossa aikuisen miehen, jolla oli käytöstavat hukassa.

”Olipa kerran kaupan kassajono,” Nanna aloittaa.

”Tiedättekö tapauksia tai oletteko itse heitä? (Itse olen ollut teininä, olisin kyllä toivonut että olisin oppinut nämä käytöstavat jo aiemmin, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.”

”Viereinen kassa aukeaa. Takanani oleva mies ryntää tyhjälle kassalle. Itse siinä lapsen kanssa kysäisen ystävällisesti (ehkä myös näpäyttääkseni) että voidaanko me mennä kuitenkin ensin kun olimme sua ennen tuossa jonossa?”

Nannan kysymys meni miehen ihon alle.

”Mies: Onko sulla noin helvetin kiire, että tässä menee ihan minuutti kun minä menen.”

”Minä: Ei vaan mun mielestä se on hyvää käytöstä, että päästetään jonossa aiemmin olleet.”

”Mies: ”Ärinää, ähisemistä, pään pyörittämistä..” Mies kun sai maksettua: ”Noniin, oliko sun elämä nyt tästä minuutista kiinni??””

Nanna jatkoi miehen opettamista.

”Minä: ”Ei vaan sinun. Hyvien tapojen mukaan on hyvä päästää aiemmin jonossa olleet, ei tässä valmiissa maailmassa tulisi olla noin kiire.””

”Ehkä ensi kerralla tarinan mies on oppinut,” Nannan sanoo toivoen, että ensi kerralla mies käyttäytyisi paremmin.

Nanna on palannut sosiaaliseen mediaan sometaukonsa jälkeen ja ensimmäisenä julkaisuna @nanna.karalahti tilillä nähdään kaupallinen yhteistyö.

Artikkeli Nanna Karalahti näpäytti kassajonossa: tarina saa silmät pyörimään ärsytyksestä julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *