Tältä vakavasti sairastunut Bruce Willis, 67, näyttää nyt – asteli lähes tunnistamattomana kaupungilla

Hollywood-tähti Bruce Willis, 67, ilmoitti yllättäen viime vuonna lopettavansa uransa vakavien terveyshuolien takia.

Lähipiiri kertoi tuolloin tähden kärsivän aivoperäisestä sairaudesta, joka vaikeuttaa lähes kaikkia toimintoja.

67-vuotias Hollywood-tähti Bruce Willis ehti tehdä mittavan uran valkokankailla ja televisiosarjoissa ennen kuin hän yllättäen joutui lopettamaan uransa vuonna 2022.

Lue myös: Vakavasti sairas Bruce Willis pitkästä aikaa julkisuudessa – teki tanssivideon 10-vuotiaan tyttären kanssa

Ilmoitus Willisin uran päättymisestä tuli monelle yllätyksenä, mutta sen taustalla oli vakava syy. Perhe ja läheiset paljastivat Willisin sairastuneen afasiaan, joka on aivoperäinen sairaus, joka vaikeuttaa muun muassa puheen ja tekstin ymmärtämistä sekä tuottamista.

Uransa päättymisen jälkeen Willis on viettänyt hiljaiseloa ex-vaimonsa, lastensa sekä muiden läheisten ympäröimänä.

Tältä hän näyttää nyt

Helmikuun alussa tähti kuitenkin bongattiin yllättäen kaupungilta ihmisvilinästä Los Angelesissa, kun hän oli käymässä kahvilla ystäviensä kanssa.

Lue myös: Bruce Willis, 67, lopettaa uransa – taustalla vakava sairaus

Tilanteesta otetut kuvat levisivät nopeasti ympäri maailman, sillä ne ovat ensimmäinen paljastus pitkään aikaan siitä, miten rakastettu ja ikoninen elokuvatähti nykyään voi.

Willis bongattiin maanantaina hyvän tuulisen oloisena kahvittelemasta ystäviensä kanssa ja hänen kerrotaan jopa hymyilleen fanille, joka oli tunnistanut miehen kadulla.

Näyttelijän vointi on herättänyt aiemmin kysymyksiä, sillä aiemmat kuvat sairastumisen jälkeen ovat kielineet huonovointisesta ja pahan tuulisesta tähdestä.

Los Angelesin 22 asteen lämpötilasta huolimatta Willis oli pukeutunut kaupungille pipoon ja huiviin pysyäkseen lämpimänä.

Perheellä on edessään pian myös iloisia hetkiä, sillä Willisistä on tulossa isoisä.

Hänen ja ex-vaimo Demi Mooren esikoistytär Rumer Willis odottaa parhaillaan lasta, josta he kertoivat ensimmäisen kerran joulukuussa.

The post Tältä vakavasti sairastunut Bruce Willis, 67, näyttää nyt – asteli lähes tunnistamattomana kaupungilla appeared first on Newsner Suomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *