Sara Chafak puhuu kunnollisen ruokavalion tärkeydestä: ”Olo on kuin pakkosyötetyllä ankalla”

Miss Suomena ja kokkinakin tunnettu Sara Chafak on timmissä kunnossa oleva kuumis, eikä hänen upea figuurinsa ole pelkästään hyvistä geeneistä kiinni. Hän kertoi hiljattain Instagramissa, että hyvä ruokavalio on yksi tärkeimmistä asioista kunnossa pysymisen kannalta.

Sara sanoo itse lipsuneensa ruokavalion suhteen pandemian jälkeen, mutta kertoo olevansa nyt taas raiteillaan.

”Ruokavalio on yksi tärkein osa kunnossa pysymiseen ja terveelliseen elämänlaatuun. Ruokavalio vaikuttaa kaikkeen kehossa. Vireyteen, väsymykseen, suoliston toimintaan, unen laatuun, henkiseen hyvinvointiin ja moneen muuhun,” hän kertoo.

”Omalla kohdalla on ollut äärimmäisen vaikeaa palata treeni rytmiin, koska ruokavalio on ollut muutaman vuoden pelkästään sitä että syödään kaikkea mitä tekee mieli ja yleensä vielä isoja määriä kerralla jonka jälkeen olo on kuin pakkosyötetyllä ankalla.”

Sara sanoo, että huono ruokavalio voi aiheuttaa muun muassa turvotusta, vaikkei mitään olisi syönytkään.

”Tästä syystä olen huomannut rasitusta ja epämukavuutta kehossani jo pitkään. Epämukava olo, vatsa pömpöttää vaikkei ole aamulla syönyt vielä edes mitään, väsyttää jatkuvasti ja on energiaton olo. Syöty on miten sattuu ja välillä taas ruoka ei maistu ollenkaan. Keho ei selkeästi enää kestä tätä mun ravinnonsaannin sekoilua.”

”Tästä syystä otin nyt itseäni niskasta kiinni. Aika palata kehon hyvinvoinnin pariin vaikka ruokaa rakastankin ihan liikaa,” hän lupaa nauraen.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Artikkeli Sara Chafak puhuu kunnollisen ruokavalion tärkeydestä: ”Olo on kuin pakkosyötetyllä ankalla” julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Uutisankka.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *