Ykkösestä tärähti – Paulus Arajuuri HIFK:n riveihin

Suomen jalkapallomaajoukkueen legendaarinen puolustaja Paulus Arajuuri on solminut kahden vuoden sopimuksen HIFK:n kanssa. Huuhkajien puolustuksen monivuotinen johtajahahmo tuo kokemuksensa ja johtajuutensa Ykköseen viime kauden jälkeen pudonneen HIFK:n voimavaraksi.

Arajuuri, 34, on pelannut Suomen lisäksi ammatikseen Ruotsissa, Puolassa, Tanskassa sekä Kyproksella. Suomen A-maajoukkueessa hän pelasi 58 ottelua ja teki niissä kolme maalia.

HIFK:ssa hänellä on edessään erilainen haaste.

– Tämä on todella mielenkiintoinen projekti. HIFK kuuluu suomalaisen jalkapallon huipulle ja nyt aloitetaan uudelleenrakennus. On kiva olla mukana nuorten pelaajien kanssa, tehdä töitä yhdessä ja rakentaa seuraavaa vaihetta, Paulus Arajuuri kertoo.

– HIFK on hieno seura, tulen vetämään ylpeydellä tähtipaidan päälleni ja tekemään kaikkeni, että HIFK:n fanit ja jalkapallon ystävät näkevät, että täältä tullaan vielä. Olen tässä projektissa innolla mukana, hän jatkaa.

HIFK Fotboll Ab:n toimitusjohtaja Perttu Hillman on ymmärrettävästi innoissaan uudesta vahvistuksesta.

– Me saimme yhden suomalaisen jalkapallon suurista ikoneista joukkueeseemme. Paulus Arajuuri on yksi viime vuosien tunnetuimmista ja rakastetuimmista hahmoista kotimaisessa jalkapallossa – eikä vain jalkapallossa, sillä hänen persoonansa kosketti esimerkiksi EM-kisoissa väkeä myös normaalin jalkapalloyleisön ulkopuolelta, Hillman iloitsee.

– HIFK ja Ykkönen saivat ensi kaudella todella valovoimaisen ja karismaattisen tähden. Hieno juttu meidän lisäksemme koko Ykköselle ja sarjan kiinnostavuudelle, Hillman jatkaa.

Arajuuren sopimuksen mahdollisti kaksi yhteistyöyritystä. Toimitusjohtaja Hillman kiitteleekin HIFK-henkeä, joka näkyi myös tämän projektin toteuttamisessa.

– Kiitos perusbudjetin ulkopuolisen rahoituksen, saamme tämän tason pelaajan mukaan ”Rödaan”. Täytyy kumartaa näiden yritysten suuntaan ja kiittää siitä, että he ovat mukana luomassa vahvaa jalkapallokulttuuria mahdollistamalla Arajuuren pelaamisen kotimaassa.

Lue myös: Teemu Selänteen lihansyöntiuho räjäytti somen – ”kommaritouhusta” irvailua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *