Tässäkö PSG:n seuraava valmentaja? – Melkoinen vaatimuslista: Neymar ulos ja Ousmane Dembele sisään

Zinedine Zidanen paluulla valmennustehtäviin ollaan ehditty spekuloida käytännössä hänen edellisen pestinsä päättymisen jälkeen. Ranskalainen jätti työnsä Real Madridin peräsimessä vuonna 2021 ja on ollut tämän jälkeen vapaalla. Zidanesta kaavaillaan PSG:n uutta valmentajaa.

Ranskan jättiseura Paris Saint-Germainin johtoportaan kerrotaan olevan tyytymätön manageri Christophe Galtieriin. Tehtävään vasta kesällä nimitetty Galtier on saanut hyviä tuloksia aikaiseksi, mutta hänellä on kerrottu olevan vaikeuksia hallita joukkueen pukukoppia.

Tähtiloistoa pullollaan olevan PSG:n riveistä löytyy toinen toistaan suurempia egoja, joten tehtävä ei varmasti ole kaikkein helpoimmasta päästä.

Muun muassa Kylian Mbappe ehti taannoin kritioida valmentajansa tekemiä taktisia ratkaisuja julkisesti, joka on melkoinen epäluottamuslause Galtieria kohtaan. Mies itse riensi puolustamaan Mbappea ja kertoi tämän kommenttien olleen vain tunnekuohun aiheuttamia.

Joukkueessa vaikuttaa kuitenkin kuplivan jatkuvasti pinnan alla, ja Galtierin lähdön uskotaan olevan vain ajan kysymys. Miehen seuraajaksi on kaavailtu Zinedine Zidanea, joka on ollut kaksi vuotta sapattivapaalla.

Legendan kerrotaan olevan valmis haasteeseen, mutta vain tietyillä ehdoilla. Lähteiden mukaan Zidane vaatii, että PSG hankkiutuu Neymarista eroon ja värvää Ousmane Dembelen Barcelonasta.

Lähde: Football Espana

Artikkeli Tässäkö PSG:n seuraava valmentaja? – Melkoinen vaatimuslista: Neymar ulos ja Ousmane Dembele sisään julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Futisfani.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *