Sony on toimittanut maailmalle 32,1 miljoonaa Playstation 5 -konsolia

Sony paljasti hiljan uusimpia talouslukujaan, joiden mukaan Playstation 5 on lähtenyt maailmalle 32,1 miljoonan kappaleen verran sitten laitteen julkaisun marraskuussa 2020. Kaikkiaan 7,1 miljoonaa vehjettä myytiin lokakuun, marraskuun ja joulukuun välisenä aikana vuonna 2022. Lukema on melkein tuplasti sen verran kuin vuoden 2021 vastaavana aikana. Toisin sanoen laitetta on hiljakseen alettu saamaan ulos maailmalle.

Vertailun vuoksi Xbox Series X (ja S) on myynyt rapia 20,3 miljoonaa kappaletta, ja on ollut paremmin saatavilla.

Toivottavasti kohta sitä Playstation 5 -vehjettä alkaa näkymään jo ihan tavallisten kauppojen hyllyilläkin.

Kiitokset, Gematsu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *