Juontaja Sari Tamminen kiidätettiin sairaalaan – suora lähetys katkesi massiiviseen verenvuotoon

Televisiosta ja radiosta tuttu juontaja Sari Tamminen, 55, koki karmivan tilanteen lauantai -iltana, kun hänet jouduttiin kiidättämään sairaalaan kesken lähetyksen.

Muun muassa Ylen Kesäillan valssi televisio-ohjelmasta takavuosilta tuttu juontaja Sari Tamminen, 55, koki viikonloppuna kammottavan tilanteen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Tamminen oli juontamassa Radio Pookin Lauantai-illan Huumaa -ohjelmaa, kun lähetys jouduttiin keskeyttämään yhtäkkiä pelottavan tilanteen takia.

Pian juontaja kiidätettiin jo Turun yliopistolliseen keskussairaalaan, kertoo Tanssiin.fi – sivusto.

Televisiotyön ohella hän on tehnyt uraa myös radiojuontajana muun muassa Iskelmä- ja Auran Aallot -kanavilla.

”Massivinen verenvuoto”

Tamminen jakoi myöhemmin paljon puhuvan kuvan itsestään sairaalasängyllä, jossa kertoi tilanteesta seuraajilleen Facebookissa.

Hänet oli sairaalassa viety välittömästi suoraan leikkaukseen.

– Tämä ilta saikin yllättävän käänteen ja se päättyi Tyksiin ja leikkaussaliin. Pari viikkoa takaisen kohdunpoiston ja hyvän toipumisen jälkeen, alkoi massiivinen verenvuoto kesken suoran lähetyksen, hän kirjoittaa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen. Jos upotus ei näy, katso se tästä.

Ja jatkaa:

– Kiitos Jussille ja Kössille vierailusta, jäi vaan hiukan lyhyeen mutta onneksi olitte paikalla. Iso kiitos Tyksin henkilökunnalle nopeasta ja hyvästä hoidosta.

– Nyt lepäillään osastolla ja toivotaan että kaikki on kunnossa, juontajan viesti päättyy.

Pitkän uran juontajana etenkin musiikki sekä tanssiohjelmissa tehnyt Tamminen aloitti Radio Pookin Lauantai-illan Huumaa -lähetysten juontajana maaliskuussa 2022.

Juontajan työn lisäksi hän on työskennellyt myös vyöhyketerapeuttina.

The post Juontaja Sari Tamminen kiidätettiin sairaalaan – suora lähetys katkesi massiiviseen verenvuotoon appeared first on Newsner Suomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *