Barcelonan kiinnostus huolettaa Etihadilla – Vaihtaako Pep Guardiolan luottopelaaja maisemaa?

FC Barcelonan on kerrottu seuraavan tarkasti Manchester Cityn, Rodrin, tilannetta. Jykevä keskikenttäpelaaja on kuulunut Pep Guardiolan luottomiehiin Etihadille saapumisensa jälkeen. Espanjalaisen sopimus on voimassa vuoteen 2027, mutta Barcan kiinnostus huolettaa Cityssä.

Rodri jätti Atletico Madridin taakseen vuonna 2019 ja siirtyi Manchester Cityn riveihin. Espanjalainen löysi nopeasti paikkansa taivaansinisten ryhmityksessä ja on ollut yksi Pep Guardiolan joukkueen menestyksen takuumiehistä.

Keskikentän keskustassa viihtyvä Rodri osaa sijoittua loistavasti kentällä ja voittaa kaksinkamppailunsa kovalla prosentilla. Väkivahja espanjalaisjässikkä on todella tärkeässä roolissa Citizensin kenttätasapainon kannalta.

Mies on pelannut yli 180 kamppailua Cityn paidassa ja ehtinyt voittaa muun muassa kaksi Valioliigan mestaruutta. Miehen on kerrottu olevan kiinnostunut jossain vaiheessa uraansa palaamaan kotimaahansa, joka huolettaa Etihadilla.

FC Barcelonan on raportoitu jo pidemmän aikaa olleen uuden keskikenttäpelaajan kintereillä. Sergio Busquetsin tilanteeseen ei ole vieläkään saatu varmuutta, mutta jos hän lähtee nähdään Rodri hänelle yhtenä mahdollisena korvaajana.

Miehen pitkä sopimus Cityn kanssa takaa kuitenkin sen, että hänestä olisi maksettava todennäköisesti tähtitieteellinen siirtokorvaus.

Lähde: TheHardTackle.com

Artikkeli Barcelonan kiinnostus huolettaa Etihadilla – Vaihtaako Pep Guardiolan luottopelaaja maisemaa? julkaistiin ensimmäisen kerran sivustolla Futisfani.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *