Anniina Valtonen paljastaa – rakastui mieheensä kun oli vasta 16-vuotias: ”Opettajat olivat järkyttyneitä”

Suosikkimeteorologi ja tv-juontaja Anniina Valtonen avautuu Radio Novan Sunnuntaibrunssi -podcastissa harvinaisella tavalla parisuhteestaan sekä etenkin sen alusta, joka tapahtui hänen ollessaan vain 16-vuotias.

Tv-meteorologin roolista viime vuosina suuren suosioon noussut nykyään myös Ylen Puoli seitsemän –ohjelmaa juontava Anniina Valtonen, 33, on monille suomalaisille tv:n katselijoille tuttu.

Lue myös:

  • Anniina Valtonen jakoi erikoisen joulupäivityksen: ”Koolla on väliä”
  • Anniina Valtonen jakoi kuvan ikävästä mokasta, jonka seuraamukset pelottavat: ”Nyt kerätään rohkeutta…”

Paljon sisältöä työstään ja arjestaan sosiaaliseen mediaan jakava aurinkoinen suosikkimeteorologi on ollut haastatteluissa vähäsanainen yksityiselämästään, mutta nyt hän on raottanut salaisuuksien verhoa Radio Novan Sunnuntaibrunssi -podcastissa.

Valtonen kertoo podcastissa juontaja Esko Eerikäiselle olleensa yhdessä nykyisen kumppaninsa kanssa jo 16 vuoden ajan. Suhteen alkaessa hän oli itse 16-vuotias.

– Siis kuvittele, tänä vuonna tulee sellainen hetki, että olemme eläneet tätä elämää pidempään yhdessä kuin erikseen, Valtonen hämmästelee.

Suosikkimeteorologi kertoo parin olevan hyvin erilaisia, mutta tärkeissä asioissa he kuitenkin näkevät yksi yhteen. Tärkeää on myös antaa toiselle omaa rauhaa tehdä asioita, jotka itseä kiinnostavat.

– Koko ajan ei tarvitse olla liimautuneena yhteen, että meillä voi olla omiakin harrastuksia ja omia ystäviä, hän avaa tilannetta.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

”Opettajat olivat järkyttyneitä”

Pariskunta tapasi toisensa lukiossa, jossa Valtonen kertoo itse olleensa kiltti ja nörtti, kun taas hänen puolisonsa oli ”hevari”.

– Olen ollut kiltti tyttö, nörtti Anniina, jolla oli vaaleat pitkät hiukset ja hirveä akne. Mun mies taas oli hevari, hänellä oli mustat pitkät hiukset.

– Me oltiin kuin yö ja päivä ulkoisesti.

Tutustuminen lähemmin tapahtui miehen muutettua Valtosen naapuriin ja pian yhteisistä koulumatkoista alkanut yhteys syveni parisuhteeksi.

– Opettajathan olivat ihan järkyttyneitä, hän vitsailee viitaten kiltin tytön ja pitkätukkaisen hevarin suhteeseen.

Me Naiset -lehdelle aiemmin antamassaan haastattelussa Valtonen on kertonut pariskunnan asuvan yhdessä Vantaalla. Heidän pieneen perheeseensä kuuluu myös yhteinen koira.

– Mieheni on minun tukeni ja turvani, rauha ja järjen ääni, kun omassa mielessä myrskyää. Tasapainotamme toisiamme, sillä minä olen positiivinen ja mieheni on pessimistisyyteen taipuva, hän kuvaili lehdelle.

The post Anniina Valtonen paljastaa – rakastui mieheensä kun oli vasta 16-vuotias: ”Opettajat olivat järkyttyneitä” appeared first on Newsner Suomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *